Uva?uju o koupi

Zde naleznete stará již nepoužívaná témata, která v živé diskuzi překáží

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Zamčeno
Pietro
Návštěvník

Příspěvek od Pietro »

Colin píše:V?ichni budou mít za chvíli bílý pruhy, to nebude ono :cry:

v?ichni ne :-)
1.2 3D, Dynamic, červená exotica
Petr1985
Návštěvník

Příspěvek od Petr1985 »

kubenko píše:
1nekros1 píše:
kubenko píše:takze je to t-jet a 2008 ako si cakal? A ktory predajca to je?
no praveze nie je to len starjet obidva co mi ukazal boli starjety a nie tjety. skoda no. a je to ta prekladka alebo velkosklad fiat lancia. grif car na panonskej v bratislave
a beres? ako si sa rozhodol? skoda ze to neni t-jet
rozdíl mezi Star Jetem a T-Jetem je papirove sice jen 18kW, ale v praxi to Star Jet projede na plne care....je tam obrovsky rozdil v kroutaku. Radeji bych si pockal nebo pohledal turbinu..:-)
Petr1985
Návštěvník

Příspěvek od Petr1985 »

tak jsem nahodou objevil tento kousek: http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... vo/7054122

a jsem na vazkach...dneska, za par hodin vyrazime na to cerne GP 1.4T do Pardubek, ale tohleto neni vubec nezajimave...110kW, perfektni vybava.....
Pepa B.
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepa B. »

Petr1985 píše:tak jsem nahodou objevil tento kousek: http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... vo/7054122

a jsem na vazkach...dneska, za par hodin vyrazime na to cerne GP 1.4T do Pardubek, ale tohleto neni vubec nezajimave...110kW, perfektni vybava.....
nena?el jsem cenu? :roll:
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey

bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
Mino
kolemjdoucí
Kontaktovat uživatele:

cena?

Příspěvek od Mino »

Tie? by ma zaujimala...
GP Orange Merengue. 1,4 8V - 3dv
Petr1985
Návštěvník

Příspěvek od Petr1985 »

cena je 319 000
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

Petr1985 píše:cena je 319 000
Já mám sice velké dilema, jestli koupit hned na úvěr, pak tě?ce splácet a bát se ka?dé nemocenské nebo počkat tři roky, ne? na?etřím a koupit a? pak bez přeplatku, ale určitě si počkám do podzimku na facelift. Předpokládám, ?e facelift obvykle odstraňuje určité předchozí neduhy a vylep?í vzhled (např. Tipo faceliftem dost získalo na vzhledu a to tam Talo?i vrazili jenom trochu men?í a oblej?í světla na předek).
Pepa B.
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepa B. »

JardaK. píše:
Já mám sice velké dilema, jestli koupit hned na úvěr, pak tě?ce splácet a bát se ka?dé nemocenské nebo počkat tři roky, ne? na?etřím a koupit a? pak bez přeplatku, ale určitě si počkám do podzimku na facelift. Předpokládám, ?e facelift obvykle odstraňuje určité předchozí neduhy a vylep?í vzhled (např. Tipo faceliftem dost získalo na vzhledu a to tam Talo?i vrazili jenom trochu men?í a oblej?í světla na předek).

...takhle to spí? vypadá, ?e si nakonec auto nepořídí?, na podzim si zase řekne?, ?e kdy? počká? půlrok, bude u? i faceliftované levněj?í, atd. atd. atd. :wink:

JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

Pepa B. píše:
JardaK. píše:

...takhle to spí? vypadá, ?e si nakonec auto nepořídí?, na podzim si zase řekne?, ?e kdy? počká? půlrok, bude u? i faceliftované levněj?í, atd. atd. atd. :wink:
Počkej, nekupuju si kus ?peku, ale auto, které stojí hafo peněz a vydr?í mi třeba 10 roků, tak?e mám snad právo tro?ku pouva?ovat! Bohu?el mám trochu vět?í nároky, jinak bych si u? dávno koupil základ za 220000. Tak budu muset je?tě 170000 přidat. Jinak já auto je?tě mám, tak přece nemusím bezhlavě kupovat a mů?u v klidu chvilku počkat. Myslím, ?e i Ty bys raději půlrok počkal, abys pak nemusel ubekávat, ?es mohl raději 20 litrů přidat a koupit si krásný facelift nebo koupit se slevou předchozí modelovou řadu, která se bude vyprodávat!
julo
Štamgast

Příspěvek od julo »

No a potom o ďal?í polrok bude to faceliftované e?te lacnej?ie a o ďal?í e?te lacnej?ie ..... Ale keď auto má? tak mo?e? kžudne počka?. Ja som to nerie?il takto, lebo keby som stale uva?oval ?e ono bude lacne?ie a lacne?ie čo aj je oproti tomu čo som kupoval, tak by som sa k Puntíkovi nedopracoval. Ale veža zdaru pri kúpe.
Grande Punto 1.2 8V 5dv Dynamic, červená exotika
Pepa B.
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepa B. »

to JardaK: ... ale já chápu Tvé uva?ování, taky jsem si kupoval nové auto. Jen chci říct, ?e doba, kdy bude? stoprocentně přesvědčený, ?e lep?í nabídka u? nebude, se prostě nedostaví, v?dycky bude nějaké ale.

JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

Pepa B. píše:to JardaK: ... ale já chápu Tvé uva?ování, taky jsem si kupoval nové auto. Jen chci říct, ?e doba, kdy bude? stoprocentně přesvědčený, ?e lep?í nabídka u? nebude, se prostě nedostaví, v?dycky bude nějaké ale.
Julo a Pepo - já nečekám, a? bude něco nejlevněj?í! Důkazem toho je, ?e teď tady pí?u z kompu, který ka?dou vteřinou hodně ztrácí na hodnotě a přesto ho mám! Mám fo?ák, který za rok od koupě ztratil 20% hodnoty, ale kupoval jsem ho s tím vědomím a mám fotky, které bych neměl, kdybych pořád dál čekal na nějaké slevy! Tak?e o tom to není! A Julo - facelift není sleva, na kterou mám čekat, jak se mi sna?í? podsouvat, ale znamená to něco jako "vylep?ení", co? je o něčem jiném! Rád si počkám na vylep?ení (facelift), proto?e mi půl roku čekání stojí za pocit, ?e mám to, co chci. A kdy? se mezitím rozhodnu, ?e si raději koupím Bravo nebo Trabanta, tak mám na to právo, proto?e vydám jenom svoje peníze! A u? mlčím! Howg!
1nekros1
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1nekros1 »

super hosi zasa sa k vam pondelok o 10tej hodine si idem pre nove a pridam s grandakom number 2 sice nebude taka farba ani motor ako som chcel ale budem dufam zasa spokojny ako som bol s mojim predoslim grandakom.
bude to cierna farba 1,4 95koni sport takze sa zasa tesim.

honzus a nieze ta slak trafi :twisted: aj ty sa dockas lepsieho
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
julo
Štamgast

Příspěvek od julo »

A Julo - facelift není sleva, na kterou mám čekat, jak se mi sna?í? podsouvat, ale znamená to něco jako "vylep?ení", co? je o něčem jiném! Rád si počkám na vylep?ení (facelift), proto?e mi půl roku čekání stojí za pocit, ?e mám to, co chci. A kdy? se mezitím rozhodnu, ?e si raději koupím Bravo nebo Trabanta, tak mám na to právo, proto?e vydám jenom svoje peníze! A u? mlčím! Howg!
to Jarda K.
Viem čo je to facelift!!! Myslel som tým ?e keď príde na trh faceliftované GP tak jeho ceny pôjdu časom tie? dole.
A u? dos? :!:
WORLD PEACE
Grande Punto 1.2 8V 5dv Dynamic, červená exotika
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

1nekros1 píše:honzus a nieze ta slak trafi :twisted: aj ty sa dockas lepsieho
:).'. :X

P.S. gratuluju a ti?e závidím :wink:
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...

Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Zamčeno