...nee, byly pres cele auto, vcetne strechy, ale "nepulily" auto, byla jakoby jen na jedne strane...pohledam....Du?an píše:Jestli na boku, tak u LuckynyPetr1985 píše:....u někoho zde na fóru jsem viděl u černého GP bílé fofr pruhy, tak se asi nechám inspirovat...
Uva?uju o koupi
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
diky hosi ze mi prajete new auticko uz neska som sa dozvedel dobru spravu ze je lizingovka vyplatena takze uz v najblizsom case budem mat prasulky s cerveneho puntika a mozem ich rovno investovat do cierneho. inak v bratislave ma trosku cakalo sklamanie ze vraj sa na nete pomylili a dali tam T-jet namiesto Star-jet takze tak a potom predajca este skusal daku ojebavku na namotaval na punto s roku 2007 (skladovka nic najazdene pavucin poprdeli vela v aute a okolo motora baterka scipla, gumy prelezane, bez blu and me+usb, a este k tomu oskrete 5te dvere) ale nepochodil s tym u mna aj ked sa borec snazil tak nakonec mi ukazal to moje s roku 2008 a celkom sa mi pacilo tak som ho zobral.fotku som zabudol spravit 

Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
tak inspirace probehla zde: http://www.tomashrdlicka.phorum.cz/viewtopic.php?t=676
...mimochodem opravdu moc krasne GP!!
jj, je to v Pardubkach, tak tam otec v pondeli zajede...na jedno z mnoha byvalych mist cinu...
(mysleno vojenske letiste, ktera tam kdysi bylo)
jinak k tomu Bravu, tak 1.4 16V je v nem absolutne tak tak...vybava mozna bude dynamic, ale auto s tim rozhodne dynamic nebude...
jj, je to v Pardubkach, tak tam otec v pondeli zajede...na jedno z mnoha byvalych mist cinu...

jinak k tomu Bravu, tak 1.4 16V je v nem absolutne tak tak...vybava mozna bude dynamic, ale auto s tim rozhodne dynamic nebude...

- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
no praveze nie je to len starjet obidva co mi ukazal boli starjety a nie tjety. skoda no. a je to ta prekladka alebo velkosklad fiat lancia. grif car na panonskej v bratislavekubenko píše:takze je to t-jet a 2008 ako si cakal? A ktory predajca to je?
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
zostalo v rodine
aktualne
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Petr1985 píše:tak inspirace probehla zde: http://www.tomashrdlicka.phorum.cz/viewtopic.php?t=676
jj, je to v Pardubkach, tak tam otec v pondeli zajede...na jedno z mnoha byvalych mist cinu...(mysleno vojenske letiste, ktera tam kdysi bylo)
Oooo zrovna moje a dík za pochvalu

a beres? ako si sa rozhodol? skoda ze to neni t-jet1nekros1 píše:no praveze nie je to len starjet obidva co mi ukazal boli starjety a nie tjety. skoda no. a je to ta prekladka alebo velkosklad fiat lancia. grif car na panonskej v bratislavekubenko píše:takze je to t-jet a 2008 ako si cakal? A ktory predajca to je?
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite