Celkom zaujímavé porovnanie 7 automobilov zo ?rotovacej mánie http://auto.sme.sk/c/4841454/porovnaval ... manie.html
P.S. Myslím si ?e GP má e?te stále čo ponúknu?. Neviem čo je na tom pravdy o nových benzínových motoroch čo pí?u, ale keby im tro?ku zdvili výkon bolo by to super. No a my čo máme tie star?ie tak by sme len ticho závideli. ja nie lebo ja som spokojný s tým čo mám.
nakolko sused ma sx4rku krsny si kupil fabiu 2 daciou som sa viezol ked mama hladala nove auto a nakoniec kupila thaliu a jej kamaratka pre istotu i20tku takze rozhodne s tycvhto aut ma najmenej ocarila dacia kde vsetko vrzgalo (porovnatelne s fackom)ale zasa tam bolo placu a strasne jednoduche auto.thalia je asi najnebezpecnejsia v zime kde je skoro neovladatelna pretoze ma mekku karoseriu a vobec nesedi dobre na ceste okrem toho ze pre mna je doslova nemozne sediet v zadu a ovladace ma strasne nepraktcko, sx4 ma doslova odradil uz ked som ho len videl a aj interier nic moc ale zasa priestranne a take moc vysoko sa tam sedi mam rad nizsie sedenie.fabia 2 ma precudesnu palubovku ktora je moc vysoko a ja som sa ako spolujazdec proste nevosiel (195cm) do zadu to bolo podobne a zvonka mi to strasne pripomina swift. i20 ma celkom zaujalo je to sice mensie auto ako moje GP ale je tam dost placu v nutri aj na takeho velkeho cloveka ako som ja a palubovka tiez zaujala niecim novym este by som si chcel vyskusat toyotu a bol by som asi spokojny.
pre mna je GP srdcovka ale ja by som jednoznacne dal na prve miesto hyundai potom, gp, fabia , sx4, dacia, talicka je jednoznacne posledna na tom aute asi vyzbierali vsetko co sa mi na autach nepaci
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba