Teddy86 píše:To Katty: Sorry nevedel jsem jak to napsat.
No tak tam budou Grande Punta a Punta Classic a Punta Tuning.
nejde ani o to, ze mame nebo nemame tuning...ale spise o projeveni nejakeho "pratelstvi"... vy jste Puntaci a my taky. .. kazdej si nejak rikame, tak např . ja bych čekala, ?e řeknes - budou tam i Punto tuning fans nebo Punto fans... bo ja bych rekla : budou tam aj Grandaci bo GP fans ale v poho, zas tolik se nestalo hlavne ze jsme se domluvili
nejde ani o to, ze mame nebo nemame tuning...ale spise o projeveni nejakeho "pratelstvi"... vy jste Puntaci a my taky. .. kazdej si nejak rikame, tak např . ja bych čekala, ?e řeknes - budou tam i Punto tuning fans nebo Punto fans... bo ja bych rekla : budou tam aj Grandaci bo GP fans ale v poho, zas tolik se nestalo hlavne ze jsme se domluvili
Jo jo to mne v tu chvili nenapadlo. Ja jsem to nemyslel spatne a samozrejmne vas beru a rad se seznamim s novyma lidma. Tak aspon pro priste vim co napsat.
Jo jo to mne v tu chvili nenapadlo. Ja jsem to nemyslel spatne a samozrejmne vas beru a rad se seznamim s novyma lidma. Tak aspon pro priste vim co napsat.
Teddy to? normalně puntičkáři kdy? my sme gepečkaři ne?
to Katy: u? jsem se omlouval na první stránce ... u? del?í dobu mám jeden termín, který nemů?u odlo?it, musím říct své ANO , jinak bych si to samozřejmě nenechal ujít, v?ak ví?...
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
ja by som tiez rad dosiel ale neviem ci do vtedy budem mat GP. vco pevne verim ze ano.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Dlouho se tu na fóru písemně neprojevil Honza z Bystřice. Předevčírem jsem mu psal SZ a odpověděl mi, ?e fórum pravidelně sleduje, ale nemá moc času. Ale se se týká srazu, ?e kdy? mu to vyjde, tak přijede.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Já bych taky asi přijel, ale musí mi je?tě přivézt autíčko. Zatím na mě čeká někde v Itálii na parkovi?ti a čeká na dopravu . Doufám ?e si talijáni pohnou...