... hezké koncovky,líbil by se mi dvojitý výfuk,ale jen za předpokladu stejných parametrů,jako má originál a hlavně ?ádný rezonátor,nebo podobný nesmysl,kde pak jedete del?í cestu a upadne vám po 20 minutách hlava
... hezké koncovky,líbil by se mi dvojitý výfuk,ale jen za předpokladu stejných parametrů,jako má originál a hlavně ?ádný rezonátor,nebo podobný nesmysl,kde pak jedete del?í cestu a upadne vám po 20 minutách hlava
rekl bych, ze skoro stejny vyfuk mam ja taky dvojity, a presne to co mi vyhovuje, v nizkych otackach skoro neslysitelny, az pres 3000 ot, vydava pekny hlucny zvuk, zadny rev typu roura skoda 120
?ádnou velkou kvalitu od toho ale nečekejte, není to ragazzon A jsou celkem tě?ký
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
Myslel jsem, ?e překvapí? něčím moc hezkým - třeba koberečky s logem.
Já o textilních koberečcích neuva?uju, jezdím pořád s gumama. Akorát mo?ná jednou koupím gumové na GP na míru.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Teddy86 píše:No koberecky s logem by byli fajn ale nehodlam do nich moc investovat. Gumove na miru tam mam od novoty ale nevypadaji tak dobre jako ty normalni.
tie koberce si nekupuj ja som si to uz v minulosti odtial objednal a su napic. zachvylku sa ti pod petou kde pridavas plyn vytrhaju vlasky.
a celkovo by som textilne neriesil hlavne lacne. pretoze vsetko sa do nich chyta ked naprsi su vlhke a v zime prakticky nikdy nevyschnu, a ked sa zaspinia uz nevyzeraju tak pekne ... len tolko ...
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Teddy86 píše:No koberecky s logem by byli fajn ale nehodlam do nich moc investovat. Gumove na miru tam mam od novoty ale nevypadaji tak dobre jako ty normalni.
tie koberce si nekupuj ja som si to uz v minulosti odtial objednal a su napic. zachvylku sa ti pod petou kde pridavas plyn vytrhaju vlasky.
a celkovo by som textilne neriesil hlavne lacne. pretoze vsetko sa do nich chyta ked naprsi su vlhke a v zime prakticky nikdy nevyschnu, a ked sa zaspinia uz nevyzeraju tak pekne ... len tolko ...
Dekuji za upozorneni. Jinak na zimu mam gumove ale na leto jsem chtel textylni. Tak se poohlednu jinde. Diky
nemas zaco mna hlavne na nich sralo to ze odspodu boli take draplave a po case tie draplave "gulicky" odpadavali a furt mi to zasieralo celi interier lebo su ako male kamienky
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Momentalne mam na mojom milacikovi obude alu kola R17 s pneumatikami 205/45. Problem je v tom, ze som nedavno zistil, ze mam na nich ET38. Bojim sa, ze to autu skodi, pretoze trosku trcia smerom von. Ked silno vytocim servo tak piska. Auto je trosku tvrdsie, ale na ceste sedi super (hlavne na dialnici). Vie mi niekto dat nejaku odobrnu rady, ci je to treba vymenit, abo to autu neskodi, lebo sa mi fakt velmi pacia.
PS: Moje Grande som kupil, ked malo 14000km z bazaru a tieto elektrony malo obute...