Připojovat subwoofer bez zesilovače přímo místo zadních/předních repro nebo paralelně k zadním/předním repro je naprostý nesmysl. V obou případech se časem pravděpodobně odpálí koncový stupeň v autorádiu. V případě paralelního napojení subu nejspí? dřív kvůli poklesu impedace.1nekros1 píše:no macek: ja som mal 3dverak a tahal som kable vodicovou stranou pod tymi plastovymi krytmi idu strasne lahko dole staci 3-4 skrutky a uz to len odcvaknes. potom som to tahal pod volantom smerom k radiu ak vyberies radio vies tam dat ruku a potiahnut si zadom kabel. plusovy kabel som malzapojeny na svorkovnici na baterke jeden kablik sa da cez tu prechodku co je na vodicovej strane celkom lahko prestrcit a potom rukou dociahnut a potiahnut do auta ale trebadat dole tenplast co je pod stieracmi a aj stierace.![]()
dalej autoradio nema vystup na subwoofer takze mozes
bud : odpojit zadne repro a pripojit subwoofer- takto to velmi dobre hra ale slabo![]()
alebo: pripojit k zadnym reproduktorom subwoofer- ale vsetci mi tvrdili ze sa kvalita audia vmojom aute zhorsila. pocul som to aj ja ale mal som tam subac.(preto to skresluje lebo tam na zadnej vetve zmenis vysledny odpor a radio to potom zacne strasne skreslovat) neskor som to prerobil na tu prvu moznost ale ani ta sa mi nepacila. pretoze to bolo take divne ako vpredu to bolo fajn ale ked niekto sedel vzadu tak pocul len basy.
samozrejme sa to da aj inak ale na to treba kupovat zosilnovace a to som tam nechcel davat.
Autorádio a vše okolo něj
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Já beru silový signál ze silových výstupů zadních repro. Je to fuk, jestli přední nebo zadní. RCA výstup na zesilovač to rádio nemá, proto jsem musel koupit aktivní woofer, který umo?ňuje připojení na výstupy repro. Woofer má ukostřený na kostřícím bodě pod plastem u řidičovy levé nohy (takový ten oblouk).Macek píše:Jarou?: ty bere? teda signál ze zadních repro nebo z rádia (výstup na zesilovač tam doufám normálně je)?
je?tě takový dotázek, kam nejlépe zapojit minus?
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
je snad úplně jedno jestli aktiv nebo pasiv přes zesík, je to pořád jedno a to samé, stejně nějak musí? dobastlit ten signál do zesíku nebo rovnou do aktivu (zesíku ve wooferu). Akorát by mě teda tedkom zajímalo jakým způsobem si to k těm zadním repro připojil, jestli sis rozvojil výstupy přímo z rádia nebo jinak?Jarou? píše:Já beru silový signál ze silových výstupů zadních repro. Je to fuk, jestli přední nebo zadní. RCA výstup na zesilovač to rádio nemá, proto jsem musel koupit aktivní woofer, který umo?ňuje připojení na výstupy repro. Woofer má ukostřený na kostřícím bodě pod plastem u řidičovy levé nohy (takový ten oblouk).Macek píše:Jarou?: ty bere? teda signál ze zadních repro nebo z rádia (výstup na zesilovač tam doufám normálně je)?
je?tě takový dotázek, kam nejlépe zapojit minus?
GP 1,4 16V SPORT
čistě náhodou něco takového by na to rádio napíchnout ne?lo? http://www.e-conrad.cz/adapter-line-out ... o+dp48798/
popřípadě to upravit na modrou koncovku kdy? ?lutá je na vstup aux
GP 1,4 16V SPORT
Tak je?tě jednouMacek píše:čistě náhodou něco takového by na to rádio napíchnout ne?lo? http://www.e-conrad.cz/adapter-line-out ... o+dp48798/

Tím pádem lze pou?ít jako subwoofeer: 1. aktivní sub s mo?ností připojení silového signálu k reprodiktorům autorádia
2. pasivní sub a zesilovač extra, který takté? musí umo?nit napojení na silové výstupy signálu.
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
ok ok to jsem právě netu?il na co tam ty miniiso jsou tak jen kdyby náhodou kdy? to nabízejí na netu. ka?dopádně děkuji za vysvětlení a u?etřené penízkyJarou? píše:Tak je?tě jednouMacek píše:čistě náhodou něco takového by na to rádio napíchnout ne?lo? http://www.e-conrad.cz/adapter-line-out ... o+dp48798/
popřípadě to upravit na modrou koncovku kdy? ?lutá je na vstup aux: originál rádio v GP NEMÁ RCA výstupy (výstupy zvukového signálu z předzesilovače) ani jako konektory cinch, ani jako konektor miniiso. V miniiso sběrnici jsou 3 části: modrý - připojení CD changeru, zelený - napojení HF telefonu, ?lutý - AUX vstup.
Tím pádem lze pou?ít jako subwoofeer: 1. aktivní sub s mo?ností připojení silového signálu k reprodiktorům autorádia
2. pasivní sub a zesilovač extra, který takté? musí umo?nit napojení na silové výstupy signálu.

Jináč pro ty co u? pi?lali zoubky na modrém konektoru který přijde s káblíkem na AUX, musí se teda upi?lat ten na straně kde se to zacvakne a jen se to otočí?
GP 1,4 16V SPORT
zdravim.
takze, som tu novy, moje grande punto je uz objednane a na ceste (zial, vdaka humbuku okolo srotovneho si nan chvilku pockam)...no moja nedockavost je nehorazna
moja otazka znie, ci mam cakat nejake zaludnosti v instalacii vlastneho autoradia, ci je velkost standardna, ci je nutny nejaky ramcek alebo take nieco...moje auto som objednaval bez origo autoradia, pretoze som mal financny limit, ktory nebolo mozne prekrocit...dik za odpoved
takze, som tu novy, moje grande punto je uz objednane a na ceste (zial, vdaka humbuku okolo srotovneho si nan chvilku pockam)...no moja nedockavost je nehorazna

moja otazka znie, ci mam cakat nejake zaludnosti v instalacii vlastneho autoradia, ci je velkost standardna, ci je nutny nejaky ramcek alebo take nieco...moje auto som objednaval bez origo autoradia, pretoze som mal financny limit, ktory nebolo mozne prekrocit...dik za odpoved
-
- kolemjdoucí
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
http://www.tomashrdlicka.phorum.cz/viewtopic.php?t=650explorer píše:zdravim.
jukni sem koupis si ramecek za 300kc a soupnes tam ramecek a donej radio a ses vyzyvanej a muzes poslouchat
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))