Okic: děkuji Ti,znak se opravdu se?ene u? blbě,teda aspoň v ČR a masku jsem ani nevyndavala,jen jsem jí vytrhala nahoře
pak se tam dá krásně dostat na tu matičku
Honzus: jo sly?ela jsem,?e jsi čekatel a gratuluji
říkali jsme jestli to stihne? na Rozko?
vím,?e se to nehodí,ale mě se to líbí a kdo tomu aspoň trochu rozumí,tak i z dálky pozná,?e si někdo hraje na Abatha s 5ti dvířkem - a to jsem jáá
Du?an: jistě, ale proto je to Abarth a samozřejmě to má své opodstatnění Jen mi to přijde úsměvné, proč tam lepit to logo a hrát si na něco co není? Nebo si snad lepí? pod ko?ili místo bicáků pytlíky s moukou a do kalohot zavírá? tenisák?
Jinak peace samozřejmě, je to va?e věc a otázka osobního vkusu
P.S. Luckyna, nějak jsem v tom v?em zapomněl pochválit tvoje GP, jinak vypadá fakt velmi k světu
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Honzus píše:Du?an: jistě, ale proto je to Abarth a samozřejmě to má své opodstatnění Jen mi to přijde úsměvné, proč tam lepit to logo a hrát si na něco co není? Nebo si snad lepí? pod ko?ili místo bicáků pytlíky s moukou a do kalohot zavírá? tenisák?
líp bych to nenapsal.... Ono to asi bude v uva?ování lidí, co pamatuju, tak u? na stodvácu lepili nápisy typu TURBO a podobně. Zkrátka v té době pro vět?inu z nich pouze nesplnitelné přání... No a něco z té doby tady asi mezi lidma zůstalo...
Ale abych jen nerýpal, tak speciálně pro v?echny se znakem Abarth na sériovém GP: Máte to pěkné, vět?inou je vidět slu?nou úroveň individuálního vkusu pro věc.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Honzus píše:Du?an: jistě, ale proto je to Abarth a samozřejmě to má své opodstatnění Jen mi to přijde úsměvné, proč tam lepit to logo a hrát si na něco co není? Nebo si snad lepí? pod ko?ili místo bicáků pytlíky s moukou a do kalohot zavírá? tenisák?
líp bych to nenapsal.... Ono to asi bude v uva?ování lidí, co pamatuju, tak u? na stodvácu lepili nápisy typu TURBO a podobně. Zkrátka v té době pro vět?inu z nich pouze nesplnitelné přání... No a něco z té doby tady asi mezi lidma zůstalo...
Ale abych jen nerýpal, tak speciálně pro v?echny se znakem Abarth na sériovém GP: Máte to pěkné, vět?inou je vidět slu?nou úroveň individuálního vkusu pro věc.
... jak ví?,?e měl Du?an 120-ku s nápisem TURBO ???
Musím Du?ana tro?ku bránit, taky jsem měl na ?kodovce turbo, říkál jsem tak té malé páčce mezi sedadly (pro neznalé sytič).
Nápis na auto jsem ale rad?i nedával.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (?edá Chemical)