nebol som e?te na ?iadnom zraze, tak preto som zvedavý, ?e čo nás čaká
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
kubenko píše:aký bude vlastne od piatka program ???
No, řeči o autech s fla?kou piva v ruce...
:>
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
DNES JSEM SE PŘI ROČNÍ PROHLÍDCE VE FIAT ?OLTYS JIČÍN ZMÍNIL O TOMTO SRAZU-NABÍDLI SE ?E BY DORAZILI TAKÉ A UDĚLALI PŘEDVÁDĚČKU NOVÝCH VOZŮ-MŮ?EM SI I VYBRAT JAKÝCH.CO VY NA TO?ALE ASI BY SE MUSEL SPOJIT S HLAVNÍM ORGANIZÁTOREM-TAK KAM SE OBRÁTIT?A MÁTE ZÁJEM?
J.B. píše:DNES JSEM SE PŘI ROČNÍ PROHLÍDCE VE FIAT ?OLTYS JIČÍN ZMÍNIL O TOMTO SRAZU-NABÍDLI SE ?E BY DORAZILI TAKÉ A UDĚLALI PŘEDVÁDĚČKU NOVÝCH VOZŮ-MŮ?EM SI I VYBRAT JAKÝCH.CO VY NA TO?ALE ASI BY SE MUSEL SPOJIT S HLAVNÍM ORGANIZÁTOREM-TAK KAM SE OBRÁTIT?A MÁTE ZÁJEM?
J.B. píše:DNES JSEM SE PŘI ROČNÍ PROHLÍDCE VE FIAT ?OLTYS JIČÍN ZMÍNIL O TOMTO SRAZU-NABÍDLI SE ?E BY DORAZILI TAKÉ A UDĚLALI PŘEDVÁDĚČKU NOVÝCH VOZŮ-MŮ?EM SI I VYBRAT JAKÝCH.CO VY NA TO?ALE ASI BY SE MUSEL SPOJIT S HLAVNÍM ORGANIZÁTOREM-TAK KAM SE OBRÁTIT?A MÁTE ZÁJEM?
Je to jejich věc, iniciativě se meze nekladou.
Do kempu mů?e přijet kdokoliv, kdo zaplatí vstupné. Nebo se musí domluvit s organizátorem - viz. plakát v tématu.
Na?eho srazu v Bystřici v říjnu 2007 se zúčastnil Nordex, mohli jsme se tam projet Bravo a Lineu.
Co se týká předváděných aut - určitě GP s nějakými novinkami, např. dieselem 1,6, aj., případně předvést nějaké doplňky.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
ja bych se s organizatorem domluvila. precijen je to JEHO sraz a ja se tam zacla roztahovat... tak by se slusilo mu dat vedet.
on kaufik bere nektere veci po svym a nedivila bych se kdyby to tam nechtel.
fakt mu napiste... diky.
(jine misto na srazy se mi hledat nechce )
prej holky
rekni prodejci at se spoji s organizatorem ... uplne to zahodit by bylo zas skoda. jo a at vezme GP Abarth, jinak ze jezdit nemusi
a taky nejakou "Petistovecku" fesnou (tu hodnekoňovou)
Zdravím,
já jsem pro vyrazit na první sraz, ale musím počkat jestli mi do té doby přijde Grande Punto....Říkali, ?e výroba trvá 2 měsíce, tak?e snad v průběhu května by to mohlo přijít a já bych rád vyrazil směr Česká Skalice..... Určitě je?tě písnu jestli se mnou máte počítat....
fik píše:Zdravím,
já jsem pro vyrazit na první sraz, ale musím počkat jestli mi do té doby přijde Grande Punto....Říkali, ?e výroba trvá 2 měsíce, tak?e snad v průběhu května by to mohlo přijít a já bych rád vyrazil směr Česká Skalice..... Určitě je?tě písnu jestli se mnou máte počítat....
Doufám, ?e Ti do té doby přijde
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky