inak krasne kola ake to mas ET 38? alebo 35[/quote] Tu barvu jsem měl na hyundai a dopadl jsem stejně jako ted s tím hemeritem

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Taky jsem to četl a pár kámo?ů to taky má, ale asi jsem to měl natírat a né stříkat. Postup jsem dodr?el, jsou tam 4 vrstvy a je to k hovnu. Letos přebrousím ty ?patné místa a přetřu znovu ?tětcem.Du?an píše:Na těch bubnech i v předu na čelistech ?ádné extrovní teploty nebudou (nejezdíme Le Mans). Co jsem četl na netu, hodně lidí to natíralo Hameritem a jsou s tím spokojeni.
Jo radu pro tebe mam. Kdyz si koupis nove disky tak k vetsine z nich se dava tzv. typovy list ve kterem je uvedeno ze disky muzes pouzit na dany typ vozu coz je tve GP. S timto typovym listem si pak zajedes na STK a oni ti daji potvrzeni ze vse sedi, pak zajedes na magistrat a tam si nechas za par korun dopsat do velkeho TP dany rozmer disku a i gum ktere tam budes mit. Jinak ET38 je asi idealni, aby nic nedrhlo. Jinak byt tebou tak urcite volim velokost kol 16". Hodne stesti s pripadnym vyberemMV píše:Jak se divam na hezke pocasi a na ty fotky tady, tak jsem si rekl, ze bych mozna taky mohl najit sve zapomenute letni pneu a prezout a to rovnou na nejake pekne nove disky, jenze jsem narazil a sice:
- Celkem slusny vyber disku je s rozmery slitinivych disku v TP tj. 6,5 x 15 ET38 (i kdyz s ET35 je vyber vetsi, ale co naplat). Jenze ja mam letni pneu 175/65R15, coz spis nez jako darek se mi jevi jako danajsky dar Fiatu, protoze na disky 6,5 x 15 se podle popisu nedaji dat (nebo ano? kdyztak prosim poradte)
- Pokud bych nechtel vyhodit letni pneu, tak musim koupit disky 6 x 15 ET38, ze? Jenze ty zase nemam v TP (a auto je na leasing, coz by mohlo delat problemy, jak tu nekdo psal) a navic vyber disku je tristni
- Takze to vypada, ze bych mel koupit nove pneu + disky, coz se mi z financnich duvodu nechce. Kdybych se k tomu rozhodl, zda se mi nejlepsi rovnou poridit 16" disky a podstoupit martyrium se zapisem do TP. Myslite, ze by to Fiat na 1.2 motor povolil? Ja myslim, ze by mohl, kdyz se ted prodava GP Racing s 1.2 motorem a 16" koly.
Jak z toho ven, co byste v mem pripade udelali vy? V nejhorsim pripade zacnu asi shanet dalsi sadu plechacu, nema nahodou nekdo?
Ja mam tieto:MV píše: - Pokud bych nechtel vyhodit letni pneu, tak musim koupit disky 6 x 15 ET38, ze? Jenze ty zase nemam v TP (a auto je na leasing, coz by mohlo delat problemy, jak tu nekdo psal) a navic vyber disku je tristni![]()