Zliatinové disky (značkové i neznačkové)

Vše okolo řízení, náprav, kol, brzd, tlumičů, atd.

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Pajan
kolemjdoucí
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajan »

na bubny sa predava origos farba ktora znesie velke teplo a ostava stale super ja som mal na favousovy zlto nastriekane bubny 2 roky a nezliezla dolu a ani hrdzu to nechytalo proste super ale 0,25 litra stalo 290sk

inak krasne kola ake to mas ET 38? alebo 35[/quote] Tu barvu jsem měl na hyundai a dopadl jsem stejně jako ted s tím hemeritem :cry: ET 35
GP 1.2 DYNAMIC 5dv. Modrá New Orleans, int.modrý inox. (Borůvka)
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Na těch bubnech i v předu na čelistech ?ádné extrovní teploty nebudou (nejezdíme Le Mans). Co jsem četl na netu, hodně lidí to natíralo Hameritem a jsou s tím spokojeni.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Tommy
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy »

Já koupil Motip přímo na bubny a selata. Mám to u? druhý rok a pořád jak nové po zimě v?dy jen utřu hadrem a je to!
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Přesně tak, Hammerite je naprosto v klidu, na Fafenu jsem tím měl natřené brzdy a 3 roky bez známky po?kození teplotou. Teplotně odolný sprej na brzdy jsem vyzkou?el teď, sice taky neshořel, ale blbě kryje a nevydr?í sůl v zimě. Teď při přezouvání jsem přední brzdy omlátil vapkou a mám je skoro tak, jako kdy? byly nové, barva ?la pryč. Tak?e nikdy víc. :wink:
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
1nekros1
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1nekros1 »

no ja som to natrel hosi ale na punte mi to nevidrzalo dlho po par kilometroch divokej jazdy pri ktorej brzdy aj zmekli sa aj farba dala dolu. takze tak. potom som to natrel cernou na krby co je farba do 800°c a ta mi tam vydrzala aj cez zimu bola v pohode ale nerobi sa zas cervena alebo inaksia.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Pajan
kolemjdoucí
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajan »

Du?an píše:Na těch bubnech i v předu na čelistech ?ádné extrovní teploty nebudou (nejezdíme Le Mans). Co jsem četl na netu, hodně lidí to natíralo Hameritem a jsou s tím spokojeni.
Taky jsem to četl a pár kámo?ů to taky má, ale asi jsem to měl natírat a né stříkat. Postup jsem dodr?el, jsou tam 4 vrstvy a je to k hovnu. Letos přebrousím ty ?patné místa a přetřu znovu ?tětcem.
GP 1.2 DYNAMIC 5dv. Modrá New Orleans, int.modrý inox. (Borůvka)
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Přehled li?áků z dne?ího pra?ského minisrazu - konečně jsme mohli přezout :lol: :

Colin
Obrázek

Luckyna
Obrázek

Du?an
Obrázek

.Bany
Obrázek
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Jirka
Profík

Příspěvek od Jirka »

Tak jsem taky konečně přezul a umyl
Obrázek
Naposledy upravil(a) Jirka dne pon dub 06, 2009 20:07, celkem upraveno 1 x.
Jirka, 1,3 JTD 90PS 6speed azurová psychedelic
Drtikol
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drtikol »

Také hotovo ..... na těch 17" to ú?asně sedí :twisted:

Obrázek

Obrázek

Obrázek
GP Sport 1,9 JeToDiesel
bob
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob »

ta černá k tá červené se mě tada líbí. 8)
Fiat GP 1,4 16v 95k Star-jet sport 3.d r.v.2007Caribbean Orange
Pepa B.
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepa B. »

..jak se Drtikol na tý fotce z boku pěkně odrá?í - ?e sis k tomu rovnou nelehnul :lol: :lol: , ale jsi pořád stejnej fe?ák, to se musí uznat :lol: :lol:
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey

bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
Drtikol
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drtikol »

Bobe, nejsou tak výrazné jako ty původní stříbrné, ale chtěl jsem změnu a navíc ta kombinace červená/černá se mi páčí 8)

Pepo já se právě skovával, a? v tom odrazu nejsem vidět - evidentně se nepodařilo :wink:
GP Sport 1,9 JeToDiesel
MV
Štamgast

Příspěvek od MV »

Jak se divam na hezke pocasi a na ty fotky tady, tak jsem si rekl, ze bych mozna taky mohl najit sve zapomenute letni pneu a prezout a to rovnou na nejake pekne nove disky, jenze jsem narazil a sice:

- Celkem slusny vyber disku je s rozmery slitinivych disku v TP tj. 6,5 x 15 ET38 (i kdyz s ET35 je vyber vetsi, ale co naplat). Jenze ja mam letni pneu 175/65R15, coz spis nez jako darek se mi jevi jako danajsky dar Fiatu, protoze na disky 6,5 x 15 se podle popisu nedaji dat (nebo ano? kdyztak prosim poradte)

- Pokud bych nechtel vyhodit letni pneu, tak musim koupit disky 6 x 15 ET38, ze? Jenze ty zase nemam v TP (a auto je na leasing, coz by mohlo delat problemy, jak tu nekdo psal) a navic vyber disku je tristni :-(

- Takze to vypada, ze bych mel koupit nove pneu + disky, coz se mi z financnich duvodu nechce. Kdybych se k tomu rozhodl, zda se mi nejlepsi rovnou poridit 16" disky a podstoupit martyrium se zapisem do TP. Myslite, ze by to Fiat na 1.2 motor povolil? Ja myslim, ze by mohl, kdyz se ted prodava GP Racing s 1.2 motorem a 16" koly.

Jak z toho ven, co byste v mem pripade udelali vy? V nejhorsim pripade zacnu asi shanet dalsi sadu plechacu, nema nahodou nekdo? :lol:
GP Dynamic 5D 1.4 77k dualogic, 16", skydome, navi, rear-cam
Ex: Alfa Romeo Giulietta, 1.4 Multiair 170k, 17"
Ex: Fiat Bravo II Dynamic, 1.4 16V 90k, spiritual ivory, 17", navi, rear-cam
Ex: GP Fresh 3D 1.2 65k, cerna crossover, 16"
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

MV píše:Jak se divam na hezke pocasi a na ty fotky tady, tak jsem si rekl, ze bych mozna taky mohl najit sve zapomenute letni pneu a prezout a to rovnou na nejake pekne nove disky, jenze jsem narazil a sice:

- Celkem slusny vyber disku je s rozmery slitinivych disku v TP tj. 6,5 x 15 ET38 (i kdyz s ET35 je vyber vetsi, ale co naplat). Jenze ja mam letni pneu 175/65R15, coz spis nez jako darek se mi jevi jako danajsky dar Fiatu, protoze na disky 6,5 x 15 se podle popisu nedaji dat (nebo ano? kdyztak prosim poradte)

- Pokud bych nechtel vyhodit letni pneu, tak musim koupit disky 6 x 15 ET38, ze? Jenze ty zase nemam v TP (a auto je na leasing, coz by mohlo delat problemy, jak tu nekdo psal) a navic vyber disku je tristni :-(

- Takze to vypada, ze bych mel koupit nove pneu + disky, coz se mi z financnich duvodu nechce. Kdybych se k tomu rozhodl, zda se mi nejlepsi rovnou poridit 16" disky a podstoupit martyrium se zapisem do TP. Myslite, ze by to Fiat na 1.2 motor povolil? Ja myslim, ze by mohl, kdyz se ted prodava GP Racing s 1.2 motorem a 16" koly.

Jak z toho ven, co byste v mem pripade udelali vy? V nejhorsim pripade zacnu asi shanet dalsi sadu plechacu, nema nahodou nekdo? :lol:
Jo radu pro tebe mam. Kdyz si koupis nove disky tak k vetsine z nich se dava tzv. typovy list ve kterem je uvedeno ze disky muzes pouzit na dany typ vozu coz je tve GP. S timto typovym listem si pak zajedes na STK a oni ti daji potvrzeni ze vse sedi, pak zajedes na magistrat a tam si nechas za par korun dopsat do velkeho TP dany rozmer disku a i gum ktere tam budes mit. Jinak ET38 je asi idealni, aby nic nedrhlo. Jinak byt tebou tak urcite volim velokost kol 16". Hodne stesti s pripadnym vyberem
Obrázek
matus
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matus »

MV píše: - Pokud bych nechtel vyhodit letni pneu, tak musim koupit disky 6 x 15 ET38, ze? Jenze ty zase nemam v TP (a auto je na leasing, coz by mohlo delat problemy, jak tu nekdo psal) a navic vyber disku je tristni :-(
Ja mam tieto:
Obrázek

Tie su 6,5J x 15 a mam na tom origo pneu myslim 175/65R15 Bridgestone B250 a vyzera to v pohode.
GP Dynamic 1.2 5D Merenque
Odpovědět