Honza° píše:Tak tak..
Kecy tipu zapni rádio a? ta cesta utíká na mě působí jako červenej hadr na bejka..NIKDO nechápe ?e největ?í slast je poslouchat zvuk motoru! hergot!
Hehe, tak s tym problem nemam, radsej pocuvam hudbu ako zvuk vytocenej 1.2 v 130 na dialnici
julo píše:
Áno, chápem ?a, aj ja mám takú "úchylku". Veď je to moje prvé vlastné auto ktoré milujem a som na neho dos? háklivý.
U mne je to stejne.
U mě také! Ale někteří spolujezdci pro to nemají pochopení..
taky spolujazdci isli naposledy tym padom v mojom aute. aj jeden co ma nasral tym ze nech vypnem klimu (vonku bolo 38) lebo nanho fuka studeny vzduch a pritom si zavrel vsetky prieduchy a automaticka klima po nastartovani fuka naplno a postupne stisuje silu ventilatora. tym ma tak vytocil ze od tedy som ho neviezol.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
1nekros1 píše:taky spolujazdci isli naposledy tym padom v mojom aute. aj jeden co ma nasral tym ze nech vypnem klimu (vonku bolo 38) lebo nanho fuka studeny vzduch a pritom si zavrel vsetky prieduchy a automaticka klima po nastartovani fuka naplno a postupne stisuje silu ventilatora. tym ma tak vytocil ze od tedy som ho neviezol.
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Tak pokud bude v CR zavedeno srotovne na podzim, tak koupim 1.2 Dynamic v hotovosti, jedine dilema mam a stale GP porovnavam s Fabii II 1.2 HTP 51 kW a pak s myslenkou zadluzit se a koupit vykonejsi motor do GP - 1.4 8V nebo 16V.
Budu jezdit jen po Praze a nekolikrat rocne pojedu sam do Belgie, jinak jezdim spise podtacive tj. kolem 2 500 ot.
Z nadst. vybavy jeste zaplatim automatickou klimu, snad z ni nebude bolet v krku jak s mechanicke a dale el. nastavitelnou bederni operku - mam problemy se zady.
Výběr auta a koupě zůstane čistě na tobě. Jenom ty ví? k čemu auto bude v budoucnu slou?it. Fabii ti nebudu nějak hanit, ale pro mě je to auto bez nápadu, s tuctovým vzhledem, s vyva?ovací hřídelí místo válce, jediné co musím přiznat, napaditě vyře?ené odkládací prostory. GP má přece jenom ?mrnc, vzhledově bude pěkné i po dvaceti letech, ve verzi Dynamic hodně slu?ná, a? nadstandartní výbava, ve své třídě neskutečný prostor pro posádku, kufr samozřejmě není jako v nějakém kombi. Co se týká motorů 1,2 je spí?e na klidnou jízdu v městském nebo příměstském provozu, zapomeň na předjetí kamiónu na pár metrech. Kdy? mu ?lápne? na krk má sice snahu, ale chybějící objem (výkon) nahrazuje spotřebou. S lehčí nohou se dá jezdit hluboko pod 6 litrů. Ostatní motorizace jsem neměl mo?nost vyzkou?et.
Je to samozřejmě jenom můj názor, ostatní tady na fóru jej mů?ou mít úplně odli?ný. Konečný výběr zůstane zase jenom na tobě.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (?edá Chemical)
Pandora píše:Tak pokud bude v CR zavedeno srotovne na podzim, tak koupim 1.2 Dynamic v hotovosti, jedine dilema mam a stale GP porovnavam s Fabii II 1.2 HTP 51 kW a pak s myslenkou zadluzit se a koupit vykonejsi motor do GP - 1.4 8V nebo 16V.
Budu jezdit jen po Praze a nekolikrat rocne pojedu sam do Belgie, jinak jezdim spise podtacive tj. kolem 2 500 ot.
Z nadst. vybavy jeste zaplatim automatickou klimu, snad z ni nebude bolet v krku jak s mechanicke a dale el. nastavitelnou bederni operku - mam problemy se zady.
No k te 1.2 mohu za sebe rict ze tocit ji do 2500 a pak radit je malo. Chce to fakt minimalne 3000 a potom dalsi rychlost. Do tech 3000 je to relativne tiche. Jinak na mesto 1.2 staci a delsi cesty se s ni daji taky ale na to ta 1.4 bude scela jiste lepsi. Uz jen z duvodu obcasne potreby nekoho predjed coz te 1.2 dela trosku problem hlavne do kopecka.
Pandora píše:Tak pokud bude v CR zavedeno srotovne na podzim,
Já osobně bych se ?rotovným na podzim nepočítal. Nic to neře?í. Automobilky díky zahraničí jedou naplno, tak pro vládu jistě nebude důvod, proč vydávat z kasy zbytečně peníze.
A navíc by mě pěkně nasrali
Já osobně bych dilema jestli Fabii II nebo GP neměl Designem neporovnatelné
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Du?an píše:Já osobně bych dilema jestli Fabii II nebo GP neměl Designem neporovnatelné
Presne tak ani ja bych nevahal. Auto se mi musi hlavne libit a tuto podminku bohuzel (bohudik) Fabia II nesplnuje. A proto bych ani dnes nevolil jinak.
Du?an píše:Já osobně bych dilema jestli Fabii II nebo GP neměl Designem neporovnatelné
Presne tak ani ja bych nevahal. Auto se mi musi hlavne libit a tuto podminku bohuzel (bohudik) Fabia II nesplnuje. A proto bych ani dnes nevolil jinak.
Jse? můj člověk
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
K té Fabii: dnes jsem opět měl tu "čest" jezdit s firemní F I. generace 1.2 HTP 51 KW. Auto je nové, má najeto cca 20 tisíc. Motorově je jen zdánlivě ?ivé, a to do rychlosti cca 80 km/h. Pak je to celkem bída. Motor je dost hlučný, o zvuku nemá cenu se rozepisovat. Celkově je to ?ebřiňák průměrných jízních vlastností a průměrné a? podprůměrné kvality zpracování. Brzdy jsou při razantněj?ím pou?ití - doslova zdechlé. Desingn je ka?dého věc, za mě nuda, ?eď, fuj. Zhruba po 100 odjetých km jsem přesedl do svého auta - no, nemá cenu to tu nějak ?iroce rozpitvávat, ale: motor jsem nějak nesly?el, je to taky ?ivé, ale skutečně , brzdy nesrovnatelné a jízdní vlastnosti o 2 kategorie vý?. O desingu si udělá ka?dý obrázek sám pohledem do gará?e...
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
moje největ?í výtky k Fabii jsou slabé brzdy (ve více případech se mi děje s Fábií to, ?e při razantním brzdění prostě vybočuje - nestejný účinek), design, úzký interiér, tlačicí středová konzole do kolene, gumové řízení a u HTP zvuk, kultivovanost a spotřeba motoru, samozřejmě jak pí?e? výkonnost nad 80-90 km/h.... u nové Fabie se přidává řadicí páka utopená na podlaze (ohýbám se při řazení pravým ramenem dolů a to sedím u volantu dost blízko) a zhor?ené zpracování oproti FI.
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Jinak zatim ma konfigurace vypada takto:
GP Dynamic, 5 dveri +
- cervena ska (drive bolero)
- predni mlhovky
- bocni ochranne listy
- automaticka klimatizace
- el. ovladana bederni operka sedadla ridice
Uz zbyva jen motor vybrat a pri prebirani pozadat o prestelovani ostrikovacu nebo vymenu za skodovacke.
Pandora: este doporucujem blue&me a subwofer do kufra zabudovany. Stoji
to za to, ale ty vies ako si na tom s financiami.
Naposledy upravil(a) kubenko dne čtv dub 16, 2009 21:08, celkem upraveno 1 x.
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite