tak jsem byl včera v Pardubicích v Globusu a kdy? jsem se vracel k autu tak mě málem kleplo - nějaká paní "Milka" si v pohodě opřela vozík o mé GP a kdy? jsem ji upozornil ?e mi asi zm?í lak tak se je?tě cítila ura?ená a ?e mám být slu?ný
Dneska jsem GP umyl a nale?til le?těnkou od sonaxu Xtreme nano protect (taková stříbrná lahvička s modrým víčkem a nápisy)a je to opravdu pěkné jak zrcadlo ,ale tohle je určitě lep?í ale taky nesrovnatelně dra??í.
Naposledy upravil(a) Jirka dne ned říj 12, 2008 18:47, celkem upraveno 1 x.
Ja som v piatok umýval a le?til auto viac ako 4 hodiny a vydr?alo čisté ani nie pol dňa. Podvečer sme ?li do Slovenského krasu a po ceste pr?alo. Tak som si v duchu zanadával.
Ahoj kluci, dneska jsem po zimě umýval auto. V myčce jsem si nechal vystříkat spodek od soli atd. Kdy? bylo auto umyté v?iml jsem si na mé SVĚTLÉ karoserii takových malinkých teček ale rezavých !!!!! Mám to v?ude . na dveřích, nad kolem prostě v?ude. Myslím si ?e je to od soli ale nevím. Poraďte nějaký přípravek který mě těch rezavých teček zbaví. Jde to tě?ko se?krábávat i nehtem. A na sucho to nemám ?anci dát dolů. Setkatl jste se s tím někdo?Za rady děkuji.
Majty píše:Ahoj kluci, dneska jsem po zimě umýval auto. V myčce jsem si nechal vystříkat spodek od soli atd. Kdy? bylo auto umyté v?iml jsem si na mé SVĚTLÉ karoserii takových malinkých teček ale rezavých !!!!! Mám to v?ude . na dveřích, nad kolem prostě v?ude. Myslím si ?e je to od soli ale nevím. Poraďte nějaký přípravek který mě těch rezavých teček zbaví. Jde to tě?ko se?krábávat i nehtem. A na sucho to nemám ?anci dát dolů. Setkatl jste se s tím někdo?Za rady děkuji.
Majty GP 1.4 8V
Promin s timto jsem se nesetkal ale nemyslim si ze bys tam mel tecky rzi. Pokud vim tak rez na aute se nejdrive projevuje puchyrkama. Jedine ze bys ty mista mel od neceho opryskane az na plech ale i tak by se mi to nezdalo. Pokud je to pouze na laku a po seskrabnuti je stale lak tak to rez asi nebude. Nejsou to takove ty tecky od much? Ja jich mam na aute taky vzdycky plno a ma to i takovovu barvu. Na to je pak normalne nejaky pripravek treba od Scheronu. Jinak nevim.
Teddy86: muchy přece na boku auta moc nebývají. Chápal bych to na předku ale z boku na dveřích a kolem kol Myslím si ?e je to sůl. Ale nejde mi to dát dolů. ale děkuju za pomoc.