potvrdzujem jarouse moja 1,4 16v sa od 20000 zacala preberat a islo to ozaj super a svizne ale dobre ze tam montovali obmedzovac pri predbiehani mi to tam casto utieklo pri tom nadhernom zvuku
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
mne sa punto poriadne rozfičalo pri 16 000 km, ked som ho dobre prehnal z talianska cez rakusku dialnicu. Sme sa ponáhžali domov a cez celé rakúsko som ?ahal 160-a? čo to dalo . Odvtedy ide omnoho lep?ie. Teraz ho tak prebehnem poriadne a? v júli, kedy sa chystáme do ?vajčiarska.
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
Tak jsem právě četl, ?e si opozice s vládou dohodla, ?e si do druhého čtení vzájemně po?lou své zákony, tak?e do druhého kola jde ?rotovné, pokud by pro?lo i těch - 25 000,- tak u? by 1,4 16V vy?lo na 290 000,- a to u? by ?lo zva?ovat.
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
Pandora píše: tak?e do druhého kola jde ?rotovné, pokud by pro?lo i těch - 25 000,- tak u? by 1,4 16V vy?lo na 290 000,- a to u? by ?lo zva?ovat.
Se zavedením ?rotovného by mě pěkně nasrali Nevím, proč bych měl ze svých daní dotovat někomu koupi nového auta.
Vrchol ?rotovného na Slovensku bal, ?e kdy? skončili s vyplácením ?rotovného, na některé zoufalce, kteří si nechali se?rotovat své staré auto, se u? nedostalo.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Pandora píše: tak?e do druhého kola jde ?rotovné, pokud by pro?lo i těch - 25 000,- tak u? by 1,4 16V vy?lo na 290 000,- a to u? by ?lo zva?ovat.
Se zavedením ?rotovného by mě pěkně nasrali Nevím, proč bych měl ze svých daní dotovat někomu koupi nového auta.
Vrchol ?rotovného na Slovensku bal, ?e kdy? skončili s vyplácením ?rotovného, na některé zoufalce, kteří si nechali se?rotovat své staré auto, se u? nedostalo.
Du?ane, ?rotovné má být pro auta star?í 10 let, které jsou v dr?ení majitele nejméně 2 roky. To mů?em být rádi, ?e se taková auta vymění za nová. Nicméně moje daně taky chci dávat na lep?í věci...
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
trepete 2 na 3 srotovne nieje zaplatene s dani ale s DPH novych aut co pri kupe musis zaplatit a stat na tom este zarobi... dalej vrchol srotovneho na slovensku bolo take ze seci aj co dosli po termine dostal za to auto srotovny list.(aj moj krsny) a auto (na slovensku) si musel mat rok alebo byt majitelom od 31,12,2008 a srotovne bude zasa pokracovat ...
zostalo v rodine
aktualne
co ide s tvojich dani ako ??? a bavime sa osrotovnom ....
zostalo v rodine
aktualne
no já mám nalítáno isce jenom 10k...ale motor u? je ted o poznání jinde ne? byl na startu..a to teda jsem zvědav a? okolo tech 20tísíc...
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
1nekros1 píše:co ide s tvojich dani ako ??? a bavime sa osrotovnom ....
Nevím, tvrdí? tady, ?e ?rotovné se platí z DPH, DPH je součástí státního rozpočtu. Státní rozpočet funguje coby financování státu, já jsem jeho součástí a nikdo mi nic nezlevní ani mi nepříslu?í ?rotovné. Je to umělý nástroj ke stimulaci spotřeby pouze pro určité skupiny obyvatel. Deformuje to tr?ní principy. To je v?e.
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
keby nebolo srotovne ten clovek by sa dalej vozil v skodovne a zadne nove auto by nekupil tym padom by neplatil DPH lebo by nic nekupil. asi nechapete co myslim....
zostalo v rodine
aktualne