Honzusi, přečti si to je?tě jednou a pořádně... Já tady bráním zamykání samotného ?roubovacího uzávěru co to jde...Honzus píše:Jarou?i, v tomto velký nesouhlas, známému právě na autě, které si to zamyká s centrálem vycucli nádr?. Ten plastový pinďourek, který je tím "zámkem" toho mnoho nevydr?í a navíc měl porýpaný lak a musel vyměňovat to víčko, nepěkný pohled. Pro mne je ideál zamykací nádr?, jednoznačněDavids píše:to se mi taky zda jako nejlepsi reseni, maji to treba Octavky, ze si pred tankovanim otevrim zevnitr dvirka od vicka nadrze...kubenko píše:no na stile som nemal ani ja zámok za viečku od nádr?e, ale akonáhle som zamkol auto, tak sa zamkli aj dvierka do nádr?e, či?e sa nedali otvori? a to mi pri?lo praktickej?ie ako to viečko kžúčom odomyka? a zamyka?.
Cena GP v Polsku
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jarou?i mea culpa já viděl černé auto a hned jsem si to spojil s tebou, omlouvám se (hned mi to k tobě, velkému praktikovi nesedělo ). Jinak tedy to předtím platilo pro Davidse a za tím si pevně stojímJarou? píše:Honzusi, přečti si to je?tě jednou a pořádně... Já tady bráním zamykání samotného ?roubovacího uzávěru co to jde...Honzus píše:Jarou?i, v tomto velký nesouhlas, známému právě na autě, které si to zamyká s centrálem vycucli nádr?. Ten plastový pinďourek, který je tím "zámkem" toho mnoho nevydr?í a navíc měl porýpaný lak a musel vyměňovat to víčko, nepěkný pohled. Pro mne je ideál zamykací nádr?, jednoznačněDavids píše: to se mi taky zda jako nejlepsi reseni, maji to treba Octavky, ze si pred tankovanim otevrim zevnitr dvirka od vicka nadrze...
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Přesně tak - také se to týká DavidseHonzus píše: Jarou?i, v tomto velký nesouhlas, známému právě na autě, které si to zamyká s centrálem vycucli nádr?. Ten plastový pinďourek, který je tím "zámkem" toho mnoho nevydr?í a navíc měl porýpaný lak a musel vyměňovat to víčko, nepěkný pohled. Pro mne je ideál zamykací nádr?, jednoznačně
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Je?tě k F1-style otevírání víčka u ?áde.. Moc pěkná věc, kdy? necháte stát auto na sluníčku a pak to otevřete.. Stalo se mi to na Fábii asi 14dní od koupi(poté se to 2x opakovalo)..teď u? vim kam ?áhnout (5ti minutová úprava), ale zji?tění to bylo nepěkné, kdy? najednou na dovolené (balkán..obava o obsah nádr?e vysoká ) se celé to plastové víčko zkroutí a nejde zavřít.. Osobně pova?uji systém na GP (zamykatelný uzávěr+volné víčko) za nejvydařeněj?í..
GP 1.4 16V Dynamic 5D, šedá Chemical, 16"