Davids píše: ale nejak se k tomu nemam, neprijde mi to v mem pripade dulezite, a hlavne to celkem dost stoji. A ja chudy delnik
Nevím, kolik to víčko vyjde, jestli je dra??í ne? obsah nádr?e, či ne
Divej nemyslim si, ze by nekdo tusil, ze mam diesela, a kdyby na to neprisel a naftu z mojeho auta nalil do sveho benzina, tak by mne to akorat potesilo
GP má ře?ené víčko jak? Pokud je bez zámku, tak Ti mů?e ka?dý vlézt do nádr?e, nebo se víčko dálkově otvírá z místa řidiče? A pokud koupí? nové víčko za těch 300 Kč, jak tu pí?ete, tak v tom případě musíte mít je?tě jeden klíč na odemykání víčka, ne? Pokud to tak je, tak jsou ti Talo?i normální?
JardaK. píše:GP má ře?ené víčko jak? Pokud je bez zámku, tak Ti mů?e ka?dý vlézt do nádr?e, nebo se víčko dálkově otvírá z místa řidiče? A pokud koupí? nové víčko za těch 300 Kč, jak tu pí?ete, tak v tom případě musíte mít je?tě jeden klíč na odemykání víčka, ne? Pokud to tak je, tak jsou ti Talo?i normální?
Buďto zamykací, stejný klíček jako k zapalování nebo nezamykací, jen na?roubovat, bez zabezpečení. Pokud koupí? víčko, předpokládám, ?e jde nastavit zámek, jako ka?dý jiný na ten klíček. Je v tom něco nenormálního?
Pokud chce? zamykací víčko, koup? si ho přeci při objednání auta (pokud není sériově).
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
JardaK. píše:GP má ře?ené víčko jak? Pokud je bez zámku, tak Ti mů?e ka?dý vlézt do nádr?e, nebo se víčko dálkově otvírá z místa řidiče? A pokud koupí? nové víčko za těch 300 Kč, jak tu pí?ete, tak v tom případě musíte mít je?tě jeden klíč na odemykání víčka, ne? Pokud to tak je, tak jsou ti Talo?i normální?
Buďto zamykací, stejný klíček jako k zapalování nebo nezamykací, jen na?roubovat, bez zabezpečení. Pokud koupí? víčko, předpokládám, ?e jde nastavit zámek, jako ka?dý jiný na ten klíček. Je v tom něco nenormálního?
Pokud chce? zamykací víčko, koup? si ho přeci při objednání auta (pokud není sériově).
Honzus a kdo Ti nastaví ten zámek nádr?e, aby byl shodný s Tvými originál klíči?
Honzus a kdo Ti nastaví ten zámek nádr?e, aby byl shodný s Tvými originál klíči?
Tak odhadoval bych servis nebo nějaký autozámečník, ale nejdřív bych se prostě zeptal v servisu. Ten díl stojí pár kaček, tak jen zjistit nastavení na klíček....
no na stile som nemal ani ja zámok za viečku od nádr?e, ale akonáhle som zamkol auto, tak sa zamkli aj dvierka do nádr?e, či?e sa nedali otvori? a to mi pri?lo praktickej?ie ako to viečko kžúčom odomyka? a zamyka?.
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
kubenko píše:no na stile som nemal ani ja zámok za viečku od nádr?e, ale akonáhle som zamkol auto, tak sa zamkli aj dvierka do nádr?e, či?e sa nedali otvori? a to mi pri?lo praktickej?ie ako to viečko kžúčom odomyka? a zamyka?.
to se mi taky zda jako nejlepsi reseni, maji to treba Octavky, ze si pred tankovanim otevrim zevnitr dvirka od vicka nadrze...
kubenko píše:no na stile som nemal ani ja zámok za viečku od nádr?e, ale akonáhle som zamkol auto, tak sa zamkli aj dvierka do nádr?e, či?e sa nedali otvori? a to mi pri?lo praktickej?ie ako to viečko kžúčom odomyka? a zamyka?.
to se mi taky zda jako nejlepsi reseni, maji to treba Octavky, ze si pred tankovanim otevrim zevnitr dvirka od vicka nadrze...
Jarou?i, v tomto velký nesouhlas, známému právě na autě, které si to zamyká s centrálem vycucli nádr?. Ten plastový pinďourek, který je tím "zámkem" toho mnoho nevydr?í a navíc měl porýpaný lak a musel vyměňovat to víčko, nepěkný pohled. Pro mne je ideál zamykací nádr?, jednoznačně