Někdy vloni jsem měnil barvu li?t na přístrojovce ze stříbrné na červenou ... pou?itá červená samolepa.
Pou?il jsem k tomu samolepící fólii, která se začala různě deformovat, apod. Nyní jsem se rozhodl, ?e si ji nechám potáhnout červeným flockem (je to chlupaté něco jako semi?). Li?ty jsem dnes sundal a v pátek si je mám vyzvednout - dodám foto.
Uva?oval jste někto o naflockování nějakého dílu v interiéru
Naposledy upravil(a) Dušan dne pát bře 06, 2009 15:09, celkem upraveno 1 x.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
wenca píše:Du?ane , nebude se v tom dr?et prach ???
Je to úzká li?ta, nemám strach.
No navic se ty chlupy muzou nechtene snadno vydrit takze to pak bude flekate. Vetsi casti bych tim nedelal a asi ani tu listu. Mne osobne to nelaka ale jak se rika proti gustu .............
Co to je????? To je nějakej ko?í?ek
To musí bejt stra?ně náročný na údr?bu
www.shiver.blog.cz Aktuálně Fiat GP 1.3 MultiJet 95CV-230Nm Chip. Arancio Capriccioso Metallizzato + ko?ený paket, loketku a el. bederní opěrku. Doporučuji
aj mne sa to paci a vyzera to celkom dobre na tej pristrojovke. ja som mal na favousovi celu pristrojovku pofloakovanu a udrzba bola super...
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
1nekros1 píše:aj mne sa to paci a vyzera to celkom dobre na tej pristrojovke. ja som mal na favousovi celu pristrojovku pofloakovanu a udrzba bola super...
Jarou? píše:Du?ane, proč ????? Tobě se ten chlupáč líbí???
Mně se to líbí.
1nekros1 píše:aj mne sa to paci a vyzera to celkom dobre na tej pristrojovke. ja som mal na favousovi celu pristrojovku pofloakovanu a udrzba bola super...
Jsem rád, ?e se to líbí i někomu jinému.
Davids píše:Na kolik to vyslo? mam poskrabanou palubovku
150 Kč.
Jinak 1 m2 vyjde asi na 1000 Kč + příprava podkladu podle materiálu, samozřejmě, ?e cena nejde dolů úměrně se sni?ující se plochou).
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
jj, fotky tady té o?klivky u? jsem někde viděl. Nechápu, proč si takoví jedinci nestaví auto sami a neustále se sna?í prznit dílo designéra daného modelu...
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV