Závady a řešení problémů

Sekce týkající se tohoto vozu obecně

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Teddy86 píše:Skus projet pojistky.
:D Tak to určitě pojistkou nebude. 100% ?árovka
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

Du?an píše:
Ja jsem se nedival na seznam pojistek takze nevim jak je co napojene jen jsem dal navrh.
Obrázek
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Teddy86 píše:
Du?an píše:
Ja jsem se nedival na seznam pojistek takze nevim jak je co napojene jen jsem dal navrh.
Určitě nebude podsvícení přístrojovky na víc pojistek (nesvítí mu pouze pod ovladačem topení)
Renault Captur 130 HP
Macek
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macek »

a netu?íte kde se to mění, resp. kde a jak to rozebrat?
GP 1,4 16V SPORT
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Nedělal jsem to, ale myslím, ?e stačí vyjmout autorádio a mohl by k tomu být přístup.
Pozor na výměnu ?árovky ve Fiatu, já byl blbec a nechal jsem tam 3 stovky.
Renault Captur 130 HP
Macek
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macek »

s tím bych do fiatu nejel ani kdyby přestala svítit úplně, hor?í ?e nemám ?ádné ty packy na vyta?ení toho rádia, sem kdysi měl fajné pilníčky ale nevím kde se ztratily potvurky :) mno zkusím na to někdy mrknout
GP 1,4 16V SPORT
jardakaw
Návštěvník

Příspěvek od jardakaw »

Pujč si je od někoho kdo má autorádio Blaupunk.
1,3 MultiJet 90k Racing 3dv Modrá New Orleans
2/2009
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

Macek píše:s tím bych do fiatu nejel ani kdyby přestala svítit úplně, hor?í ?e nemám ?ádné ty packy na vyta?ení toho rádia, sem kdysi měl fajné pilníčky ale nevím kde se ztratily potvurky :) mno zkusím na to někdy mrknout
Dratky na vytazeni radia koupis v Halfords za 19Kc pokud tam zrovna budou pripadne vezmu svoje a zapujcim. 8)
Obrázek
Juro
kolemjdoucí

Příspěvek od Juro »

Ja som to vytahoval nahradnymi spicmi z bicykla.
GP 1.2 Dynamic 5D (2007), Bolero Red
Macek
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macek »

Teddy86 píše:
Macek píše:s tím bych do fiatu nejel ani kdyby přestala svítit úplně, hor?í ?e nemám ?ádné ty packy na vyta?ení toho rádia, sem kdysi měl fajné pilníčky ale nevím kde se ztratily potvurky :) mno zkusím na to někdy mrknout
Dratky na vytazeni radia koupis v Halfords za 19Kc pokud tam zrovna budou pripadne vezmu svoje a zapujcim. 8)
to bys byl hodný, ale tak pokud by byly v halfords tak bych je klidně vzal, a je?tě pokud bych sehnal ten kabel na aux tak by se to aspon pak udělalo při jednom
GP 1,4 16V SPORT
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

Macek píše:
Teddy86 píše:
to bys byl hodný, ale tak pokud by byly v halfords tak bych je klidně vzal, a je?tě pokud bych sehnal ten kabel na aux tak by se to aspon pak udělalo při jednom
Na ten kabel je tady odkaz o par stranek zpet.
Obrázek
Macek
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macek »

GP 1,4 16V SPORT
gawry
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gawry »

Macek píše:tak?e stačí jen toto? http://www.e-conrad.cz/adapter-line-in- ... o+dp49045/

Ten modrý konektor musí? upravit - viz.:http://www.tomashrdlicka.phorum.cz/view ... &start=210
ObrázekDynamic 1,2 65k 5D Magnetico Blue
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

Macek píše:tak?e stačí jen toto? http://www.e-conrad.cz/adapter-line-in- ... o+dp49045/
Jo jo staci jen ten kabel. S wencou jsme to meli asi za 5min namontovane.
Obrázek
.bany
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .bany »

zdravim,pred nedavnem sme tu resily problem mishy a jeto natahaveho grandaka,smaly sme se mu ze si tam chce dat fen a dnes co me nepotkalo,jedu s kamosem pro nejaky vecy a slapu na to na prazskym okruhu a najednou rana a hroznej zvuk jak kdys proleti kolem vrtulnik a coud za autem jak sv... najednou to nejede,skace to jak kdys v autoskole poprvi nekdo sedne za volan no hroznej den a mzu rict moc dobrej pocit to nebyl,pak se to trosku ulkidnilo a nastesti to prestalo kourit ale jelo to jak bez turba,takze nejelo ale turbo piska,zadna kontrolka nesviti takze chyba zrejme doufam v nejaky hadici nebo tak neco,kdys sem to nechal vystydnout,jelo to ale hulilo hrozne takze predpokladam ze se stala chyba nejspis nekde jak sem to onehda tunil a neco sem tam asi trosku podelal,jinak jak sem byl nasranej nedaval sem pozor a na semaforu sem to malem jeste narval do nejaky pani co to predemnou zaslapla...no du se vyspat na zetrek zdravim a dobrou
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
Odpovědět