Světelný tuning, světla pro denní svícení, LED diody apod.

Vše okolo elektropříslušenství, radia, světel, atd.

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět

Uva?ovali jste o montá?i světel pro denní svícení?

Ano
66
50%
Ne
66
50%

Celkem hlasů: 132

carlos
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carlos »

colin: musels kapnout na nejakej ausus. Psal jsem si na fiatforum.com s par klukama co maji angel eyes a rikali ze to bylo komplet pripraveny a stacilo jen koupit zarovky/hid. Konektory sedely a regulace fungovala. Stacilo jen naplnit zarovkama a zacvaknout konektory. Na trhu bude urcite vic typu od vice vyrobcu. Zkusil bych napsat nekomu kdo se zabyva dilama primo na GP. Shanet u nas jakykoliv tuningovy dily je na pos.... . Ja se spalil uz nekolikrat. Je to tady samej expert a vsechno zarucene sedi a funguje. Mam takovych veci plnej regal v garazi.
bílej 1.9Mjet Sport, 3dv
1nekros1
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1nekros1 »

mne by sa to pacilo zhruba takto moje GP http://www.youtube.com/watch?v=pmGkknHD ... re=related
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

carlos píše:colin: musels kapnout na nejakej ausus. Psal jsem si na fiatforum.com s par klukama co maji angel eyes a rikali ze to bylo komplet pripraveny a stacilo jen koupit zarovky/hid. Konektory sedely a regulace fungovala. Stacilo jen naplnit zarovkama a zacvaknout konektory. Na trhu bude urcite vic typu od vice vyrobcu. Zkusil bych napsat nekomu kdo se zabyva dilama primo na GP. Shanet u nas jakykoliv tuningovy dily je na pos.... . Ja se spalil uz nekolikrat. Je to tady samej expert a vsechno zarucene sedi a funguje. Mam takovych veci plnej regal v garazi.
Teď u? jen najít někoho, kdo se tady dílama na GP zabývá, ale je?tě jsem za celou dobu, co to auto mám, na nikoho nenarazil :( Koukal jsem na ty světla i na ebay, ale taky tam kolikrát najdu napsáno, ?e je to připraveno k montá?i motorků.

Mo?ná bych mohl někoho z UK po?ádat, jestli by nemohl poradit, kde ty AE koupit a nechat si je zaslat domu, ale jestli tam ty motorky nebudou, tak to bude blbý.
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
benja
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od benja »

http://www.vltava2000.cz/reviloshop/Goo ... =JOM-82082 asi blbost.... ale nedávno jsem někde viděl AE na českým e shopu i s motorem na regulování sklonu,akorát jsem si to nedal do zálo?ky a ted to nemů?u najít...
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

benja píše:http://www.vltava2000.cz/reviloshop/Goo ... =JOM-82082 asi blbost.... ale nedávno jsem někde viděl AE na českým e shopu i s motorem na regulování sklonu,akorát jsem si to nedal do zálo?ky a ted to nemů?u najít...
To je tensamý shit, se kterým experimentoval Colin. Seřizování motorkem uvádějí, ale nemají...
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

Podle mě nemají ?ádný AE motorek, psal jsem snad v?em firmám, který to u nás prodávají a je jedno jestli to vyrábí JOM, Sonar nebo dal?í, prostě ten motorek nikdo ve světlech nemá. V?ichni mi pí?ou, ?e se normálně pou?ije motorek z originál světel (asi nikdo neví, ?e je uvnitř originál světel), ale kdy? to po někom chci nechat udělat, tak mi tvrdí, ?e to je problém a teď babo raď.

Teď je mi to stejně jedno, objednal jsem nový alu kola, tak?e nemám ani korunu :)
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
Jirka
Profík

Příspěvek od Jirka »

http://auto-doplnky.com/eshop/svetla-os ... 80058.html
Tyhle světla by mohly jít do mří?ky chladiče a ani nejsou tak drahý a dokonce maj i homologaci co tomu říkáte?
Jirka, 1,3 JTD 90PS 6speed azurová psychedelic
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Jirka píše:http://auto-doplnky.com/eshop/svetla-os ... 80058.html
Tyhle světla by mohly jít do mří?ky chladiče a ani nejsou tak drahý a dokonce maj i homologaci co tomu říkáte?
Za 2 roky od doby, kdy jsem si světla pro denní svícení pořídil já, ?ly jejich ceny dolů. Hlavně se objevila pěkná (dnes moderní) s led LED didami, jako tyto Jirkovy.
Pro ty, kdo by o nich uva?oval a chtěli by dodr?et vyhlá?ku, nastává u GP-čka problém, jak je umístit. V mří?ce je to zčásti na hraně, ta má kulatá vzdáleností mezi sebou vyhlá?ce vyhovují (měří se 60 cm mezi středy světel a u těch obdélníkových u? by to asi nevy?lo), nevyhovují pouze osi o 5 cm vzdáleností od bočního obrysu vozidla - ale to, vzhledem k ?pičatému čumáku asi někdo tě?ko změří. A aby si to zjistil matematicky, musel by znát ?ířku GP-čka. Kulatá homologovaná s LED diodami dělá je?tě Hella, ale to je u? trochu jiná cenová kategorie.
Já je zatím pou?ívám v pohodě, pouze jednou mě stavěli policajti a ten chytřej?í vysvětlil tomu hloupěj?ímu, o jaká světla se jedná - tak?e v pohodě :)

Obrázek
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Jirka
Profík

Příspěvek od Jirka »

Má? pravdu s těma rozměrama ted jsem to měřil ta horní mří?ka má asi 75cm a ka?dé světlo 10cm tak?e umístění je na hraně, ale myslím si ?e snad to nikdo nebude přeměřovat metrem při bě?né kontrole.
Jirka, 1,3 JTD 90PS 6speed azurová psychedelic
carlos
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carlos »

Pro Colina:

https://www.mw-motorsport.eu/product_in ... 27fe1d3916

tady je maji vcetne motorku (je to u toho napsany)
bílej 1.9Mjet Sport, 3dv
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

Neměl si jim to sem dávat, takhle to bude mít na autě za chvíli ka?dej :) , i kdy? ta cena není uplně z nejlevněj?ích, tak snad ne :)
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Zajímavé je, ?e u AE světel uvádějí, ?e od 19.8.2008 jsou včetně elektromotorku.... :wink:
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

To je jedině dobře, ?e jsou včetně motorku ne? :) ?koda, ?e jsem objednal tak drahý kola, hned bych do těch světel ?el. Ale asi počkám, a? je koupí Carlos, nemusím být pořád pokusný králík já :)
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Colin píše:To je jedině dobře, ?e jsou včetně motorku ne? :) ?koda, ?e jsem objednal tak drahý kola, hned bych do těch světel ?el. Ale asi počkám, a? je koupí Carlos, nemusím být pořád pokusný králík já :)
JJ, určitě jo, ale tím pádem je asi dříve oficiálně prodávali bez motorku, hadi :evil:
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

S obrysovými (doplňkovými) LED diodovými světly ...

Obrázek
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Odpovědět