Co byste řekli ne ko?ený bé?ová intariér (přístrojovka Linea)

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
VímeDu?an píše:Víte ?e v Brazílii lze dostat GP-čko 5-ti dvéř s kitem Abarth? ... A GP-čko s motorem 1796 ccm?
Dnes jsem dostal mailem z Fiat people Newsletter 1/2009, cituji:Du?an píše:Neposlali. prý mohou darovat pouze jednoDu?an píše:Dnes jsem zjistil, ?e zřejmě na můj popud (pěkně jsem je mailem zprdnul) na fiatpeople roz?ířili velikostní sortiment triček. Jsem zvědavý, jestli mi to vět?í po?lou ...![]()
Nedávno jsem jim zdrbnul naoplátku e-shop, systém přidělování bodů a zaslal nějaké návrhy.
Výsledek:
Některými připomínkami se prý bude Fiat ČR zabývat a dostal jsem nabídku na spolupráci při obsahové výstavbě stránek. Tak jsem zvědavý, jestli se někdy ozvou.
Jinak mé jméno asi u Fiatu ČR musí skloňovat ji? ve v?ech pádech - reklamace laku i kritika webových stránek
Je mi jasné, ?e to rozesílá robot (je to tam i napsané). ?tve mě, ?e chtějí napsat připomínky a návrhy "klubáků" a kdy? jim člověk napí?e, stejně se pořád nic neděje (u? je to mon. 1/2 roku)- Pouze mi poprvé poděkovali a napsali, ?e se mými návrhy budou zabývat.Jarou? píše:Du?ane, nechápu proč tě to tak rozohnilo..V?dy? je to jedno, koho ty stránky zajímají, prostě tam nic není, tak na ně nechodím. Navíc tento mail opravdu rozesílá robot, mě to při?lo taky. U? je to ve filtru příchozí po?ty označeno jako spam..