Nová policejní auta v USA:
O projektu policejního vozu E7 od automobilky Carbon Motors se u? hovořilo del?í dobu, ale spolu s příchodem krize v?e uniklo a dalo se tedy předpokládat, ?e automobilka, která by se specializovala výhradně na výrobu policejních aut, nemá v současné době ?anci na pře?ití. Jen?e tenhle projekt neusnul ? automobilka oznámila, ?e první vozy této značky s atraktivním jménem, moderním zevněj?kem a poměrně futuristickým interiérem do slu?eb policie skutečně zamíří, a to u? v roce 2012. Jednotlivé policejní sbory tak u? mohou nová auta E7 objednávat přímo na stránce výrobce.
Pokud vás zajímá, čím by mohla tahle auta bezpečnostní slo?ky zaujmout, tak je to na Ameriku poměrně nezvyklý turbodieselový motor o objemu 3,0 l a hliníková karoserie. Tato kombinace by měla vykazovat znamenitou dynamiku a nízkou spotřebu, tak?e honění zloduchů teď vyjde levněji a bude jednodu??í. Jen ty efektní filmové bouračky to bude chtít omezit, víte přece, jak ?patně se opravují hliníková auta?
Oktávka hnus, ty policejní vozy vypadají zajímavě a na bourání mi to připadá, ?e mají ty ?edé nárazníky vpředu i vzadu, ty bych typoval na spojené poctivou traverzou pod celým autem.
Přece si neodpustí vytlačování zloduchů z cest
Ty současné vozy mají vybavené zvlá?? bouracím rámem.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (?edá Chemical)
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
Dostal jsem mailem zajímavý kamion, údajně je focený na hranici s Polskem Chotìbuz u Tě?ína. Kdo tam znáte? Je to opravdu tam?
Jinak já jako pamětník ten kamion znám z doby cca před 30 lety, byla to studie designéra Luigi Colaniho - a zřejmě i jezdí
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nevím co to je za výrobce, ale něco podobnýho měl Mercedes jako aerodynamickej kamion, ale nedal se moc pou?ít proto?e to nemá ?ádnou lo?nici pro řidiče, tak?e Mercedes to pou?íval spí? jako reklamu.