Světelný tuning, světla pro denní svícení, LED diody apod.

Vše okolo elektropříslušenství, radia, světel, atd.

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět

Uva?ovali jste o montá?i světel pro denní svícení?

Ano
66
50%
Ne
66
50%

Celkem hlasů: 132

Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Colin píše:Minule jsem psal, ?e tam moc dobře nepasovaly, ale ?e by mi je tam přeci jen dostaly. Motorek světla nemaj :( a na zahraničních webech jsem viděl, ?e vyřizli otvor v zadu na těch světlech a nějak to tam dali a zapojili.

U? jsem se ptal tady u nás několika firem, co takový podobný věci dělaj a říkají, ?e to asi nepůjde, ale jít to musí, kdy? to někteří mají :)

Já to nevzdám. :)
Hmmm.. a to se určitě vyplatí :D Koupit v podstatě nedodělek (uvádějí "s motorkemů) a pak je?tě někomu zaplatit za dobastlení motorku, který bude fungovat kdo ví jak. A to ani nemluvím o tom, ?e jsou tam 2 sólo paraboly (potkávací a dálka) a ten motorek asi nebude hýbat s oběma.... A tím se dostáváme do situace, ?e ?ance na reklamaci je v čudu tím zásahem při implantaci motorku, a co kdy? to bude svítit blbě???

To opravdu nestojí za ten rozdíl, o který EA vypadají líp ne? původní světla...
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Tommy
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy »

Já bych do toho také ne?el, zasahovat do původních parabol takovým to způsobem... To já bych si chtěl namontovat přistávací světlomet s 500W(co? je spí? topení, ne? světlo) na odpuzení lepičů na kufr :lol: akorát by se mi asi rozteklo zadní sklo.
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Na italských webech u na?ich GP-kolegů jsou AE poměrně roz?ířené. Kdoví, jak to dělají s motorkama, ale spí? si myslím, ?e na ně ka?lou.
Předpokládám, ?e AE nebudou svítit ?patně, ale bez motorku by mohl být problém na STK (ale mo?ná, ?e to ani nekontrolují).
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Du?an píše:(ale mo?ná, ?e to ani nekontrolují).
:lol: idealisto... Nefungující regulace sklonu světel je na STK bráno jako vá?ná závada, tudí? letí? ven....a znova. A mimo to mám pravdu "rád" ty chytráky, co maj napráskané plné auto lidí a v kufru je?tě jako bonus lednici a nesklopí si světla.. :twisted:
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Barchetta 1.8 16V/130 CV
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Jarou? píše:
:lol: idealisto... Nefungující regulace sklonu světel je na STK bráno jako vá?ná závada, tudí? letí? ven....a znova.
To je hezké, ale pokud vím, u ?kodovek je montována regulace sklonu světel od modelu Favorit, tj, od roku 1988 a zatím jsem se nesetkal s tím, ?e by na STK funkčnost tohoto zařízeníčka někdo kontroloval - mo?ná v Ostravě :wink:
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Du?an píše:
Jarou? píše:
:lol: idealisto... Nefungující regulace sklonu světel je na STK bráno jako vá?ná závada, tudí? letí? ven....a znova.
To je hezké, ale pokud vím, u ?kodovek je montována regulace sklonu světel od modelu Favorit, tj, od roku 1988 a zatím jsem se nesetkal s tím, ?e by na STK funkčnost tohoto zařízeníčka někdo kontroloval - mo?ná v Ostravě :wink:
Já se s tím setkal na vlastní ků?i s Favoritem, kámo?e poslali k ?ípku s Feldou. Pokud jsou STK, kde na to serou (a určitě jsou) tak se není čemu divit, ?e se na cestách objevuje pořád dost ?rotů..... :wink:
Barchetta 1.8 16V/130 CV
kuta33
Štamgast

Příspěvek od kuta33 »

Nevím jestli jenom na ostravsku a karvinsku, ale regulaci sklonu kontrolují poctivě a při závadě okam?itě ven a po opravě repete.
Asi by se mi nechtělo před ka?dou Stk přehazovat světla a navíc mám tu?ení, ?e u xenonů musí být i ostřikovače světlometů.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (?edá Chemical)
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

kuta33 píše:Nevím jestli jenom na ostravsku a karvinsku, ale regulaci sklonu kontrolují poctivě a při závadě okam?itě ven a po opravě repete.
Asi by se mi nechtělo před ka?dou Stk přehazovat světla a navíc mám tu?ení, ?e u xenonů musí být i ostřikovače světlometů.
Ano u xenonu musi byt ostrikovace a automaticke naklaneni svetel coz neni to co mame my. My mame manualni naklapeni a automaticke je ze se steluje samo bez zasahu ridice. Montuje se nekam k naprave. Aspon tak mi to bylo receno. 8)
Obrázek
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Teddy86 píše:
kuta33 píše:Nevím jestli jenom na ostravsku a karvinsku, ale regulaci sklonu kontrolují poctivě a při závadě okam?itě ven a po opravě repete.
Ano u xenonu musi byt ostrikovace a automaticke naklaneni svetel coz neni to co mame my. My mame manualni naklapeni a automaticke je ze se steluje samo bez zasahu ridice. Montuje se nekam k naprave. Aspon tak mi to bylo receno. 8)
Naprosto správně 8)
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Davids
Štamgast

Příspěvek od Davids »

no mne ceka v prosinci technicka, ale pojedu tam s xenonama verim ze jsou tam vstricni lide a nebudu mit problem 8)
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

Jarou? píše:
Teddy86 píše:
Naprosto správně 8)
U? jsem tady kdysi říkal, ?e máme doma Audi A6, je to ta poslední před faceliftem a ta má taky xenony/HID ... prostě xenon bez čočky, odstřikovačů a automatického seřizování přímo z továrny, xenony s čočkama + odstřikovače byly za příplatek, tak?e i auto bez čoček a odstřikovačů mů?em mít xenon, kdy? je přímo z výroby 8) Tak a teď se do mě pus?te, co jsem zas napsal za blbost :)
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
carlos
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od carlos »

Jarou? píše:
:lol: idealisto... Nefungující regulace sklonu světel je na STK bráno jako vá?ná závada, tudí? letí? ven....a znova. A mimo to mám pravdu "rád" ty chytráky, co maj napráskané plné auto lidí a v kufru je?tě jako bonus lednici a nesklopí si světla.. :twisted:
kdybych mel resit abych prosel stk tak predelavam cely auto :D musis se nad to trochu povznest
bílej 1.9Mjet Sport, 3dv
Odpovědět