Závady a řešení problémů
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Petr: praveze klucky mi funguju velmi dobre, pred opravou sa iba par krat stalo, ze na prvy krat som neotvoril dvere, keby sa to tu neriesilo, tak mozno by som to ani nereklamoval.
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
Popo: Je?tě jsem si vzpomněl, kdy? mi dělali poprvé úpravu klik, tak říkali, ?e se to nesmí přehnat, jinak ?e by se mohly dveře otevírat samovolně, pokud je to pravda, tak si myslím, ?e ta tvoje nemo?nost zavření dveří tím mů?e být také způsobena.
Na?el jsem zajímavé fórum. kde právník odpovídá na otázky ohledně záruky na opravy vozidel, stojí to za přečtení, čeho v?eho jsou v servisech schopni. Tady je odkaz http://www.pravnik.cz/forum/topic-2824.html.
Na?el jsem zajímavé fórum. kde právník odpovídá na otázky ohledně záruky na opravy vozidel, stojí to za přečtení, čeho v?eho jsou v servisech schopni. Tady je odkaz http://www.pravnik.cz/forum/topic-2824.html.
GP 1.2 Dynamic 2007 (?edá Revival, 5 dv.)
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Diky moc, zajtra sa chystam obvolat fiat servisy, ?e čo mi stym vedia spravi? a či to e?te bude spada? pod zaruku.Petr píše:Popo: Je?tě jsem si vzpomněl, kdy? mi dělali poprvé úpravu klik, tak říkali, ?e se to nesmí přehnat, jinak ?e by se mohly dveře otevírat samovolně, pokud je to pravda, tak si myslím, ?e ta tvoje nemo?nost zavření dveří tím mů?e být také způsobena.
Bravo 1,6 MultiJet, 105 sivých koníkov, Dynamic, Sivá digital- perle?ová
Opel Corsa C, 1,0 12v
odpočíva v pokoji - Grande Punto 1,4 16v 5D Dynamic Sole - Psychadelic Azure
Opel Corsa C, 1,0 12v
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
no, som objednaný na sobotu do servisu, tak?e potom dám vedie? ako som dopadolkubenko píše:tak vela stastia a napis ako si dopadol
Opel Corsa C, 1,0 12v
Opel Corsa C, 1,0 12v
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
no ja chodím preva?ne sem http://www.autosportszilagyi.sk/kontakty/
ale u? som bol pár krát aj u Valu?ka v BA
ale u? som bol pár krát aj u Valu?ka v BA
Opel Corsa C, 1,0 12v
Opel Corsa C, 1,0 12v
ja som sa zlakol ze do grifu s tym ides
. Lovinibana ma zrejme dobre ceny a vazia si tam zakaznikov vsak ?

-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
či grif alebo autoimpex, tak to je rovnaký shit.
V lovinobani, sa osobne poznám s p. Szilagyim, mám tam zlavy a rozhodne tam servis nestojí tolko ako v BA a som tam snimi spokojný. A kedze idem na w´end s polovičkou k jej rodičom, ktorí byvaju od lovinobane asi pol hodinu autom, tak mi ten servis akurat bodol vhod. o dve tisic km ma aj tak čaka vymena oleja, tak?e u? to zoberiem jednym vrzom, dvere, olej, problem so ?tartovanim na tri valce a pod.
V lovinobani, sa osobne poznám s p. Szilagyim, mám tam zlavy a rozhodne tam servis nestojí tolko ako v BA a som tam snimi spokojný. A kedze idem na w´end s polovičkou k jej rodičom, ktorí byvaju od lovinobane asi pol hodinu autom, tak mi ten servis akurat bodol vhod. o dve tisic km ma aj tak čaka vymena oleja, tak?e u? to zoberiem jednym vrzom, dvere, olej, problem so ?tartovanim na tri valce a pod.
Opel Corsa C, 1,0 12v
Opel Corsa C, 1,0 12v
no jasne to mas fajne ked to mas v podstate po ceste a este aj znameho. Mne by sa tam moc neoplatilo len tak sa prebehnut tolke kilometre. No ja som zacal chodit do trnavy, tam som velmi spokojny, dufam ze to aj tak zostane. Aj pristup ludi je tam fajn. V blavackom grife sa hraju na profesionalov, ale poriadne mi na prvy krat este nic neurobili. Akurat so servisom Ducata som bol velmi spokojny, ale nechal som tam vyse 20 tisic.
Chlapi, na takovou debatu je tady celý topic "známkování servis Fiat" http://www.tomashrdlicka.phorum.cz/viewtopic.php?t=15 V tomto se ře?í závady a technické problémy, tak?e jste silně

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
no, tak?e u? som po servise a auto sa chovalo jak male decko u lekara - zrazu mu nič nebolo, v?etko fungovalo a vyzeral som jak pako
dvere zrazu i?li otvori? aj zavrie?
čo sa tyka občasneho ?tartovania na tri valce, tak skontrolovali aj to a v?etko je v poriadku, nena?li ?iadnu chybu na sviečkach, kábloch a ani na cievke a neviem čo v?etko tam e?te kontrolovali. Tak akurát vymenili olej, pohrali sa zase s nastavením klučiek zadných dverí, a skontrolovali zadný tlmič, ktorý sa mi začal na začiatku zimy ozýva? svojím klepaním - v?etko bolo v poriadku. Ja toto fakt nepochopím. Tý?deň som nepou?íval tie vadné zadné dvere, prídem do servisu a v?etko je v najlep?om poriadku. ?e by to bolo tou zimou

dvere zrazu i?li otvori? aj zavrie?

čo sa tyka občasneho ?tartovania na tri valce, tak skontrolovali aj to a v?etko je v poriadku, nena?li ?iadnu chybu na sviečkach, kábloch a ani na cievke a neviem čo v?etko tam e?te kontrolovali. Tak akurát vymenili olej, pohrali sa zase s nastavením klučiek zadných dverí, a skontrolovali zadný tlmič, ktorý sa mi začal na začiatku zimy ozýva? svojím klepaním - v?etko bolo v poriadku. Ja toto fakt nepochopím. Tý?deň som nepou?íval tie vadné zadné dvere, prídem do servisu a v?etko je v najlep?om poriadku. ?e by to bolo tou zimou

Opel Corsa C, 1,0 12v
Opel Corsa C, 1,0 12v