tomisoft píše:No tak som bol dnes vo fiate. Informoval som sa na 1,2 benzin vybava Dynamic. Ponukli mi akciovu cenu na model vystaveny v predajni. Ale podla farby (cervena Bolero - metaliza) som usudil ze sa jedna o GP prvej serie. Co vy na to? Oplati sa zobrat tento model? (lepsia cena) Alebo radsej GP druhej serie? Boli nejake zasadne rozdiely medzi seriami?
Ja tu barvu mam a jsem spokojen. Myslim ze zadne zasadni rozdily tam nejsou az na par detajlu co jsem spozoroval. Moje postrehy mezi 1. a 2. serii: budik tachometru se zmenil ze sudych cisel na liche, manualni klima ma u nove serie trosku jiny ukazatel nastaveni teploty, predni maska u nove verze je tribrna i ta spodni cast, a u nove jsou zase jine barevne verze interieru, jine poklice na kolech (ty z te 1. serie se mi zdaji byt hezci). Jinak myslim ze tam zadne velke rozdily nejsou. Pokud ma auto aspon uz ten novy cerveny znak tak bych do toho sel protoze nebude starsi jak z druhe poloviny roku 2007.
No ten znak som si nevsimol ci bol cerveny alebo modry ale v pondelok to este preverim. No ak by tam neboli nejake ine zasadne rozdiely tak by som to aj bral
přesně jak psal teddy... tak?e hurá do sedla.... at' u? jsi spokojený majitel tohoto vozítka...
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Aspoň čo viem rozdiely sú len vizuálne. Veď si to mo?e? pozrie? aj na nete. Mne osobne sa páči skôr tá prvá séria. Na druhej sa mi nepáči ten plast okolo rádia na stredovom panely v striebornej farbe a e?te spodná čas? prístrojovej dosky je imitácia karbónu v farbe. Ale to je individuálne čo sa komu páči. Ja by som i?iel skôr do prvej série akú mám. Ale zase keď chce? nejaké tie origo polepy tak potom druhá séria.
julo píše:Aspoň čo viem rozdiely sú len vizuálne. Veď si to mo?e? pozrie? aj na nete. Mne osobne sa páči skôr tá prvá séria. Na druhej sa mi nepáči ten plast okolo rádia na stredovom panely v striebornej farbe a e?te spodná čas? prístrojovej dosky je imitácia karbónu v farbe. Ale to je individuálne čo sa komu páči. Ja by som i?iel skôr do prvej série akú mám. Ale zase keď chce? nejaké tie origo polepy tak potom druhá séria.
Vies mi prosim ta poslat nejaky link kde by som si vedel pozriet tie rozdiely?
Stačí ti pozrie? na tomto fóre v sekcii Grande Punto diskusiu Nové Grande Punto 2. Má? tam obrázky aj z interiéru. Nájde? si na motoristických stránkach (najlep?ie sú české, napr. auto.cz, autorevue.cz) testy GP a si porovnaj rozdiely medzi starým a novým. Mo?no sa tam aj nečo nové dozvie?.
tomisoft píše:No hladal som ale vela som toho nenasiel. Asi som zle hladal
Ale viac menej je to uz jedno. Zajtra by som uz mal byt majitelom GP 1,2 Bolero cervena.
U? som chcel písa? aby si si ho hu? i?iel kúpi?. Ak ti wežmi nejde o farbu a cena je dobrá tak to zober. Ja som viacmenej chcel červenú a okrem toho e?te aj rádio na mp3 a to skladovky nemali.
Tak VITAJ v klube tomisoft !!! Vela stastnych kilometrov bez nehody prajem !!!
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
vítej.... je to sice mo?n OT u? tro?ku.. ale záměr byl jiný... tak?e...!!! gratulace a spousty ujetých km
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....