tak prinasam vam aj par obrazkou co som mojmu puntikovy objednal.
takto to vypadalo po rozbaleni:
a takto uz namontovane sory za tu spinu ale sak je zima :
ozaj robota tak na 45 min hlavne treba mat vrtacku ktora sa zmesti(ked chcete robit diery kolmo a to hlavne na brzdovom pedaly) pretoze mne sa tam moja nevosla tak som si bol pozicat akumulatorovu. ina je to super...
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
az by niekto vedel nieco podobne najst rad si to objednam
to je asi tak vsetko
zostalo v rodine
aktualne
Z tých pedálov by som bral akurát len tak tú opierku na nohu. Ináč ?portové pedále nemusím. To brzdové svetlo by som bral tie?. U? tu niekde bolo ?e to niekto rie?il nalepením čiernej vyrezanej fólie na tretie brzdové svetlo.
P.S. Má? pravdu, je zima ale taký hnoj v aute ... sa nehnevaj.
V?ak ona to je jen fólie na tom 3. brzdovým světle. Dá se koupit na ebay.
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
1nekros1 píše:tak prinasam vam aj par obrazkou co som mojmu puntikovy objednal.
takto to vypadalo po rozbaleni:
a takto uz namontovane sory za tu spinu ale sak je zima :
ozaj robota tak na 45 min hlavne treba mat vrtacku ktora sa zmesti(ked chcete robit diery kolmo a to hlavne na brzdovom pedaly) pretoze mne sa tam moja nevosla tak som si bol pozicat akumulatorovu. ina je to super...
no auto pouzivam skoro stale malokedy stoji 3dni a viac uz ani nepametam.
a teraz je vonku dost bordel a je pravda ze som to uz od novembra nevyhadzoval ... ale spina je len tam de ma byt na gume
a COLIN mozes mi jednu taku nalepku poslat? hm? normal ti za nu zaplatim.
zostalo v rodine
aktualne
1nekros1 píše:no auto pouzivam skoro stale malokedy stoji 3dni a viac uz ani nepametam.
a teraz je vonku dost bordel a je pravda ze som to uz od novembra nevyhadzoval ... ale spina je len tam de ma byt na gume
a COLIN mozes mi jednu taku nalepku poslat? hm? normal ti za nu zaplatim.
Já ji nemám u sebe doma Musel bych se podívat na ebay, jestli ji tam je?tě někdo nabízí. Proč se na ebay nepodívá? sám? Kdy?tak mi napi? soukromou zprávu, a? tady zbytečně nespamujem.
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
Pánové, jde přeci o detaily a ty dělají pěkné auto Je spousta starejch aut, které také 3. brzd. světlo nemaj a pře?ily.
I přesto, ?e je zakryta velká část světla, tak v noci i ve dne to brzd. světlo je vidět. Na technický si toho nev?imnou a nebo se sloupne a koupí nový, za těch pár ?prdlíků, co to stojí.
Colin píše:Pánové, jde přeci o detaily a ty dělají pěkné auto Je spousta starejch aut, které také 3. brzd. světlo nemaj a pře?ily.
I přesto, ?e je zakryta velká část světla, tak v noci i ve dne to brzd. světlo je vidět. Na technický si toho nev?imnou a nebo se sloupne a koupí nový, za těch pár ?prdlíků, co to stojí.
Věc názoru Myslím, ?e designér na tomto autě vytvořil spoustu doknalých detailů, které ho dělají krásné tak jak je. Plácat na něj nějaké kýčovité nálepky a podobně je mu dle mého názoru spí? ku ?kodě.
PS: k dokonalosti tomu u? chybí jen plechové číslo s nápisem Punto za přední okno, jak vozí kamiony a kokoti v áviích Ti tam ale mají napsáno KAREL nebo FRANTA
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV