Autorádio a vše okolo něj
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- kolemjdoucí
Zdar, sry, ?e jsem nic nepsal, ale čekal jsem a? mi po?lou peníze zpátkyHonzus píše:Hele jak to dopadlo, funguje to? jak se to ovládá?

Mno zkou?el jsem to připojit na Imofě, kde mi s tím pomáhal jeden technik (nemám ty vycukávací tyčky na rádio) a ten u? před zapojením skepticky prohlásil, ?e je?tě neviděl adaptér, kterej by fungoval. To se vzápětí potvrdilo, páč adaptér ani nerozsvítil LEDku a rádio o něm nevědělo u? vůbec

Je to pěkně na <>, páč takhle bude potřeba asi ře?it MP3ky v autě novým rádiem, kde je problém:
a) vzhled - současný tam padne jako ().() na hrnec, co? se bojím, ?e jiný ne-e
b) ovládání z volantu - existujou adaptéry, ale obávám se, ?e funkčnost bude stejná jako u tohohle USB...
Kdyby měl někdo tip na pěkný rádio, který by se vzhledově hodilo do toho krásného interiéru, umělo MP3, USB a dal?í u?itečný věci, tak a? se pochlubí... Myslím, ?e nejen já budu vděčný.
GP 5D 1,2 Dynamic, Azzuro Psychedelico + Interno Blu
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
ako to ze tam nemas blu and me? sak to sa do sporta davalo s vybavou ...Honzus píše:Já tam nemám USB ani Blue&Me, tak?e tam USB fla?ku nedám1nekros1 píše:HONZUS jakoze nestaci ti tam mat USB kluc 16 gigovy? ja ho tam mam a som nadmieru spokojny a nic mi tam nechyba.o mp3 prehravac sa treba starat ci je zapnuty vypnuty co hra baterky su nabite atd... hento tam strcis a viac sa nestaras ked chces neco nove nahrat zoberes nehras a ide... a keby ti nestacilo 16giga ide tam aj napojit externy disk. ale punto viac ako 20000 pesniciek nezobere!Mám pouze rádio s MP3 a ře?ím jak zvět?it tu kapacitu. Jsou 2 varianty, první vyvést Line in a připojit libovolné zařízení, které umí přehrávat a má jack na sluchátka a druhá s tím zařízením, které umo?ňuje připojit USB k originálnímu rádiu (co? údajně tedy nefunguje).
a v auto-hifi u nas mi kamarat tvrdil ze audio jack alebo vystup na subwofer sa da vytiahnut s kazdeho radia a ze to aj v NZ niekto roby a stoji to 500sk tak sa skus popytat u vas urcite sa tam daky ujo najde
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V roce 2006 je?tě ani Blue&Me nebylo v nabídce, tak?e ho tam samozřejmě spor?áci tohoto roku nemají, včetně mě. (Zato mám ale hezčí přístroje :> ).1nekros1 píše:ako to ze tam nemas blu and me? sak to sa do sporta davalo s vybavou ...Honzus píše:Já tam nemám USB ani Blue&Me, tak?e tam USB fla?ku nedám1nekros1 píše:HONZUS jakoze nestaci ti tam mat USB kluc 16 gigovy? ja ho tam mam a som nadmieru spokojny a nic mi tam nechyba.o mp3 prehravac sa treba starat ci je zapnuty vypnuty co hra baterky su nabite atd... hento tam strcis a viac sa nestaras ked chces neco nove nahrat zoberes nehras a ide... a keby ti nestacilo 16giga ide tam aj napojit externy disk. ale punto viac ako 20000 pesniciek nezobere!Mám pouze rádio s MP3 a ře?ím jak zvět?it tu kapacitu. Jsou 2 varianty, první vyvést Line in a připojit libovolné zařízení, které umí přehrávat a má jack na sluchátka a druhá s tím zařízením, které umo?ňuje připojit USB k originálnímu rádiu (co? údajně tedy nefunguje).
a v auto-hifi u nas mi kamarat tvrdil ze audio jack alebo vystup na subwofer sa da vytiahnut s kazdeho radia a ze to aj v NZ niekto roby a stoji to 500sk tak sa skus popytat u vas urcite sa tam daky ujo najde
Vyvedení jacku udělám svépomocí, na fóru se to u? ře?ilo, jen prostě to USB rozhraní mě lákalo víc, no a kdy? Uwe provedl testovacího králíka, za co? mu velký dík, tak nezbývá ne? si dobastlit ten jack.
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Jarou?...
K tomu Subwooferu.....ak ?a mô?em pote?i? ja v kufri GP vláčim 30kg bednu zo zosikom a mam zaprataný celí kufor,,, hold ked chce? ma? muziku musi? sa niečoho zrieknu?,,,v?etko ma výhody a nevýhody...
Ale u? to predávam....
Tie? mi schýba nejaký ten priestor v kufri a nedavno som pokrivil disk a musel som vy?ahova? rezervu,,,tak som sa tro?ku namakal kím som ju vytiahol,, a preto to u? nechcem...rad?ej investujem do JBL do dverí a nejaký centralný zosik a bude to hra? tak ako zo subom...samozrejme aj nejake vytlmenie tam budem musie? porie?i?...
To je asi v?etko
K tomu Subwooferu.....ak ?a mô?em pote?i? ja v kufri GP vláčim 30kg bednu zo zosikom a mam zaprataný celí kufor,,, hold ked chce? ma? muziku musi? sa niečoho zrieknu?,,,v?etko ma výhody a nevýhody...
Ale u? to predávam....
Tie? mi schýba nejaký ten priestor v kufri a nedavno som pokrivil disk a musel som vy?ahova? rezervu,,,tak som sa tro?ku namakal kím som ju vytiahol,, a preto to u? nechcem...rad?ej investujem do JBL do dverí a nejaký centralný zosik a bude to hra? tak ako zo subom...samozrejme aj nejake vytlmenie tam budem musie? porie?i?...
To je asi v?etko
Grande Punto 1,2 5D dynamic,
fólie 05, audio JBL,
plán na rok 2011: nové kolesá 16", zní?enie 30/30, vytlmenie.
fólie 05, audio JBL,
plán na rok 2011: nové kolesá 16", zní?enie 30/30, vytlmenie.
mikkes1: já si nestě?uju, subwoofer mám, hraje solidně a je malý a placatý. problémy s místem v kufru opravdu nemám
. To asi ře?il někdo jiný.... 
PS: rezervu vytáhnu bez problémů.

PS: rezervu vytáhnu bez problémů.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
mikkes1 píše:Jarou?...
Ale u? to predávam....
Tie? mi schýba nejaký ten priestor v kufri a nedavno som pokrivil disk a musel som vy?ahova? rezervu,,,tak som sa tro?ku namakal kím som ju vytiahol,, a preto to u? nechcem...

Vozí se toti? na přívěsu

Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nemáte niekto skúsenosti s AUX-kom na origo rádiu? Pri prepínani re?imov mi vybehne AUX ale výstup vonku nie je. Bude niekde vzadu dierka na jack? Ak áno je k tomu dobrý prístup, myslím aby som nemusel niečo odmontováva? a vybera? rádio. E?te som návod od rádia nepozeral. Na nete som na?iel aj nejaké videjko
http://www.youtube.com/watch?v=IhtJ8n6fNk4
http://www.youtube.com/watch?v=IhtJ8n6fNk4
Grande Punto 1.2 8V 5dv Dynamic, červená exotika
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Musis si dokoupit kablik ktery napojis ze zadu radia takze radio musi ven. Montaz jednoducha.
Tusim ze je to tohle.
http://www.e-conrad.cz/adapter-line-in- ... o+dp49045/
Tusim ze je to tohle.
http://www.e-conrad.cz/adapter-line-in- ... o+dp49045/
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
presne vzadu na radiu to mas aj pekne nakreslene... co mas kde dat a potom ti aux pofrci skusal som to!!! ale kedze mam USB som to neriesil viac skor mi na radiu chyba subwofer vystup
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
zostalo v rodine
aktualne