Autorádio a vše okolo něj

Vše okolo elektropříslušenství, radia, světel, atd.

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět

Jaké máte autorádio

Originál s CD
85
43%
Originál s CD a MP3
47
24%
Dodatečně pořízené s kaze?ákem
0
Žádná hlasování
Dodatečně pořízené s CD
3
2%
Dodatečně pořízené s CD a MP3
31
16%
Originál s blue and me
33
17%

Celkem hlasů: 199

Macek
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macek »

Tro?ku mimo, nevíte jak se dá zapnout fce random na cd přehrávači?
GP 1,4 16V SPORT
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Macek píše:Tro?ku mimo, nevíte jak se dá zapnout fce random na cd přehrávači?
úplně mimo :lol: nedá. Aspoň na origo rádiu bez i s MP3 nedá.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Macek
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macek »

tak proto sem to nena?el, ale někde se mi zdálo ?e sem četl ?e to jde, ták zas nic :?
GP 1,4 16V SPORT
jardakaw
Návštěvník

Příspěvek od jardakaw »

Di? verze sport by měla mít USB a Blue&Me ve výbavě.Nebo né??
1,3 MultiJet 90k Racing 3dv Modrá New Orleans
2/2009
Uwe Filter
kolemjdoucí

Příspěvek od Uwe Filter »

Honzus píše:
Uwe Filter píše:Sry, k montá?i a testům jsem se zatím nedostal, páč nebyl čas, mám tu zatím jenom pár obrázků toho USB adaptéru pro info :wink: Nejprve celkový pohled, pak nějaké detaily a nakonec příslu?enství - prodlu?ovací USB kabel, pak 3,5mm jack-jack kabel a čtečka na SD karty...

ObrázekObrázekObrázekObrázek
Hele jak to dopadlo, funguje to? jak se to ovládá?
Zdar, sry, ?e jsem nic nepsal, ale čekal jsem a? mi po?lou peníze zpátky :wink:

Mno zkou?el jsem to připojit na Imofě, kde mi s tím pomáhal jeden technik (nemám ty vycukávací tyčky na rádio) a ten u? před zapojením skepticky prohlásil, ?e je?tě neviděl adaptér, kterej by fungoval. To se vzápětí potvrdilo, páč adaptér ani nerozsvítil LEDku a rádio o něm nevědělo u? vůbec :roll:
Je to pěkně na <>, páč takhle bude potřeba asi ře?it MP3ky v autě novým rádiem, kde je problém:
a) vzhled - současný tam padne jako ().() na hrnec, co? se bojím, ?e jiný ne-e
b) ovládání z volantu - existujou adaptéry, ale obávám se, ?e funkčnost bude stejná jako u tohohle USB...

Kdyby měl někdo tip na pěkný rádio, který by se vzhledově hodilo do toho krásného interiéru, umělo MP3, USB a dal?í u?itečný věci, tak a? se pochlubí... Myslím, ?e nejen já budu vděčný.
GP 5D 1,2 Dynamic, Azzuro Psychedelico + Interno Blu
1nekros1
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1nekros1 »

Honzus píše:
1nekros1 píše:HONZUS jakoze nestaci ti tam mat USB kluc 16 gigovy? ja ho tam mam a som nadmieru spokojny a nic mi tam nechyba.o mp3 prehravac sa treba starat ci je zapnuty vypnuty co hra baterky su nabite atd... hento tam strcis a viac sa nestaras ked chces neco nove nahrat zoberes nehras a ide... a keby ti nestacilo 16giga ide tam aj napojit externy disk. ale punto viac ako 20000 pesniciek nezobere!
Já tam nemám USB ani Blue&Me, tak?e tam USB fla?ku nedám ;-) Mám pouze rádio s MP3 a ře?ím jak zvět?it tu kapacitu. Jsou 2 varianty, první vyvést Line in a připojit libovolné zařízení, které umí přehrávat a má jack na sluchátka a druhá s tím zařízením, které umo?ňuje připojit USB k originálnímu rádiu (co? údajně tedy nefunguje).
ako to ze tam nemas blu and me? sak to sa do sporta davalo s vybavou ...
a v auto-hifi u nas mi kamarat tvrdil ze audio jack alebo vystup na subwofer sa da vytiahnut s kazdeho radia a ze to aj v NZ niekto roby a stoji to 500sk tak sa skus popytat u vas urcite sa tam daky ujo najde
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

1nekros1 píše:
Honzus píše:
1nekros1 píše:HONZUS jakoze nestaci ti tam mat USB kluc 16 gigovy? ja ho tam mam a som nadmieru spokojny a nic mi tam nechyba.o mp3 prehravac sa treba starat ci je zapnuty vypnuty co hra baterky su nabite atd... hento tam strcis a viac sa nestaras ked chces neco nove nahrat zoberes nehras a ide... a keby ti nestacilo 16giga ide tam aj napojit externy disk. ale punto viac ako 20000 pesniciek nezobere!
Já tam nemám USB ani Blue&Me, tak?e tam USB fla?ku nedám ;-) Mám pouze rádio s MP3 a ře?ím jak zvět?it tu kapacitu. Jsou 2 varianty, první vyvést Line in a připojit libovolné zařízení, které umí přehrávat a má jack na sluchátka a druhá s tím zařízením, které umo?ňuje připojit USB k originálnímu rádiu (co? údajně tedy nefunguje).
ako to ze tam nemas blu and me? sak to sa do sporta davalo s vybavou ...
a v auto-hifi u nas mi kamarat tvrdil ze audio jack alebo vystup na subwofer sa da vytiahnut s kazdeho radia a ze to aj v NZ niekto roby a stoji to 500sk tak sa skus popytat u vas urcite sa tam daky ujo najde
V roce 2006 je?tě ani Blue&Me nebylo v nabídce, tak?e ho tam samozřejmě spor?áci tohoto roku nemají, včetně mě. (Zato mám ale hezčí přístroje :> ).

Vyvedení jacku udělám svépomocí, na fóru se to u? ře?ilo, jen prostě to USB rozhraní mě lákalo víc, no a kdy? Uwe provedl testovacího králíka, za co? mu velký dík, tak nezbývá ne? si dobastlit ten jack.
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...

Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

jardakaw píše:Di? verze sport by měla mít USB a Blue&Me ve výbavě.Nebo né??
ročník 2006 nee :pozor
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...

Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
niekto1
kolemjdoucí

Příspěvek od niekto1 »

ja mam problem s autoradiom, ked tam dam hociake cd-cko ci original alebo napalene tak mi vzdy vyhodi cd error, az po asi 30 pokusoch mi to blbe cdcko nacita. uz sa tesim do servisu hehe
Fiat Grande Punto 1.2, 5dv dynamic, Seda Revival
mikkes1
Návštěvník

Příspěvek od mikkes1 »

Jarou?...
K tomu Subwooferu.....ak ?a mô?em pote?i? ja v kufri GP vláčim 30kg bednu zo zosikom a mam zaprataný celí kufor,,, hold ked chce? ma? muziku musi? sa niečoho zrieknu?,,,v?etko ma výhody a nevýhody...

Ale u? to predávam....

Tie? mi schýba nejaký ten priestor v kufri a nedavno som pokrivil disk a musel som vy?ahova? rezervu,,,tak som sa tro?ku namakal kím som ju vytiahol,, a preto to u? nechcem...rad?ej investujem do JBL do dverí a nejaký centralný zosik a bude to hra? tak ako zo subom...samozrejme aj nejake vytlmenie tam budem musie? porie?i?...
To je asi v?etko
Grande Punto 1,2 5D dynamic,
fólie 05, audio JBL,
plán na rok 2011: nové kolesá 16", zní?enie 30/30, vytlmenie.
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

mikkes1: já si nestě?uju, subwoofer mám, hraje solidně a je malý a placatý. problémy s místem v kufru opravdu nemám :D. To asi ře?il někdo jiný.... :wink:

PS: rezervu vytáhnu bez problémů.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

mikkes1 píše:Jarou?...
K tomu Subwooferu.....ak ?a mô?em pote?i? ja v kufri GP vláčim 30kg bednu zo zosikom a mam zaprataný celí kufor,,, hold ked chce? ma? muziku musi? sa niečoho zrieknu?,,,v?etko ma výhody a nevýhody...

Ale u? to predávam....

Tie? mi schýba nejaký ten priestor v kufri a nedavno som pokrivil disk a musel som vy?ahova? rezervu,,,tak som sa tro?ku namakal kím som ju vytiahol,, a preto to u? nechcem...
:D Kup si zesik z Ruska, ten zavazadlový prostor nezabírá.
Vozí se toti? na přívěsu :D
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
julo
Štamgast

Příspěvek od julo »

Nemáte niekto skúsenosti s AUX-kom na origo rádiu? Pri prepínani re?imov mi vybehne AUX ale výstup vonku nie je. Bude niekde vzadu dierka na jack? Ak áno je k tomu dobrý prístup, myslím aby som nemusel niečo odmontováva? a vybera? rádio. E?te som návod od rádia nepozeral. Na nete som na?iel aj nejaké videjko
http://www.youtube.com/watch?v=IhtJ8n6fNk4
Grande Punto 1.2 8V 5dv Dynamic, červená exotika
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

Musis si dokoupit kablik ktery napojis ze zadu radia takze radio musi ven. Montaz jednoducha.

Tusim ze je to tohle.
http://www.e-conrad.cz/adapter-line-in- ... o+dp49045/
Obrázek
1nekros1
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1nekros1 »

presne vzadu na radiu to mas aj pekne nakreslene... co mas kde dat a potom ti aux pofrci skusal som to!!! ale kedze mam USB som to neriesil viac skor mi na radiu chyba subwofer vystup
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Odpovědět