PS: Tak?e to bude asi otázkou individuálního vkusu a nemá smysl se nad tím nějak pozastavovat

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Kriss píše:Pokud v při?tim roce pujde v?e jak má, tak plánuji koupit Bravo v 1,9 150PS, v černé barvě, sport. Videl sem ho v praze a byl sem uplne mimo, jeste lepsi nez vínová barva
Potlesk je za volbu auta, verze, barvyKriss píše:Hele díky za potlest, ale neni k čemu. je to muj plán a cíl, tak?e jen doufám, ?e pujde splnit. Musim makat jako ?roub.
Jinak Honzusi má? něco dělaný s autem nejaké úpravy nebo má? něco v plánu, já teď ře?im přím? sání studeného vzduchu.....
ok tak si potom dame sprint ked sa na dakom zraze stretneme ok? a uvidis ze naco to je dobre:-D a zvuk chcem mat taky aky je teraz ze motor nepocujemKriss píše:tak kluci, v filtru> mam taky K&N vlozku, a je to 100% jine nez origo papir. Jinak po novem roce prijde kit sani studeneho sani od BMC. Je prokazano ze to prida 5 koniku a za ty kone a zvuk, ty cca 4000 stoji. K&N kit 57i je na pytel proto sem zvolil cestu BMC...jde o filtr, dve kolena a nerez trubky, poskaldat si to musim sam ale je to hracka...uz se tesim.
jinak ja taky nejsem na tuning mocneho kalibru, ale ten filtr je proste pro ten motor obrovske plus.
Ani nemluv! Já kdy? viděl nadpis článku, tak jsem se orosil, proto?e jsem si hned vzpomněl na facelift GP, kdy předek auta mno?stvím světel ztratil něco ze své původní přita?livosti (aspoň pro mě!) a modelovou nabídku (a? ji? GP nebo Eva) osekali prakticky na holý základ! Doufám, ?e u Brava to teď taky nenastane! Ceníky taky pořád je?tě nejsou! Opravdu skvělá politika! Odpu?těno jim budi?, pokud v nových cenících srazí cenu ní?, ne? konkurence!julo píše:A máme tu facelift
http://news.auto.cz/nove-modely/fiat-bravo-2010.html
Som rád ?e ho nejako vežmi nepretvorili, preto?e Bravo pova?ujem za najkraj?ie auto vo svojej triede.