Zajímavosti ze světa motorismu

sekce na pokec o čemkoli a k odreagování se...

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
J.B.
Štamgast

Příspěvek od J.B. »

rád ti dávám za pravdu jarou?i ale někdy mě ty odborníky s feliciemi u? unavuje poslouchat....
G.P.3dv.1,2 modrá Rock'n'roll.Tečka!-Změna!Punto 2013 1,4 easy bílá radiosso.Změna Jeep renegade.
Tommy
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy »

To je pravda...U nás v práci také takové máme. Jen?e kdy? si tito odborníci pak sednou do fiata jen čumí :shock: co v?echno tam je, oproti ?kodě, kde se i za volant připlácí. Jen?e a to mě teď na fiatu trochu ?tve, začíná jít podobnou cestou...
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Uwe Filter
kolemjdoucí

Příspěvek od Uwe Filter »

J.B. píše:fiat je vnímán vět?inou národa jako low-end u? dávno.my tady víme ?e nepráven ale co pro změnu mínění dělá fiat čr?nebudu sprostý... :twisted:
Hele mě by jenom zajímalo, co si představuje? pod pojmem, ?e by s tím měl FIAT (ČR) něco dělat? Já si hlavně cením kvalitu servisu, který pod palcem FIAT nemá. Nechci aby si to někdo ?patně vylo?il, byl bych v 7. nebi, kdyby tu nekolovaly "zaručené" zprávy o poruchovosti FIATů, ale rád bych věděl, co ?e by s tím měli dělat :)
GP 5D 1,2 Dynamic, Azzuro Psychedelico + Interno Blu
dall
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dall »

Uwe Filter píše:
J.B. píše:fiat je vnímán vět?inou národa jako low-end u? dávno.my tady víme ?e nepráven ale co pro změnu mínění dělá fiat čr?nebudu sprostý... :twisted:
Hele mě by jenom zajímalo, co si představuje? pod pojmem, ?e by s tím měl FIAT (ČR) něco dělat? Já si hlavně cením kvalitu servisu, který pod palcem FIAT nemá. Nechci aby si to někdo ?patně vylo?il, byl bych v 7. nebi, kdyby tu nekolovaly "zaručené" zprávy o poruchovosti FIATů, ale rád bych věděl, co ?e by s tím měli dělat :)
co by s tim meli udelat??? to myslis vazne??? presne to, co delaji ostatni, nikdo po nich nechce, aby objevovali ameriku, v prvni rade auta davane novinarum na testy musi bezpodminecne projit peclivou kontrolou, druha vec je neinvestovat penize do zbytecnych promo akci, ale zviditelnovat se ucine (i to je vcelku jednoduche, ale musi se o to starat nekdo schopny) a treti vec je reklama, nelitovat par let penez a tlacit to do lidi horem dolem, pak uz je mozne se i z reklamy stahnout, ale vysledky zustanou nadlouho
J.B.
Štamgast

Příspěvek od J.B. »

prostě zvednout presti? značky-v?ak je to snad v jejich zájmu ne?
G.P.3dv.1,2 modrá Rock'n'roll.Tečka!-Změna!Punto 2013 1,4 easy bílá radiosso.Změna Jeep renegade.
Uwe Filter
kolemjdoucí

Já se nechtěl hádat nebo tady rozdmýchávat nějaký vá?ně, jenom mě zajímalo co byste dělali na místě FIATu... Mně u? jsou toti? nějaký ochcáfkáři ftédéíčkách kdesi, mám svýho Puntíka, se ktým jsem spokojen (knock knock) :D
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Uwe Filter píše:Hele mě by jenom zajímalo, co si představuje? pod pojmem, ?e by s tím měl FIAT (ČR) něco dělat?
Kvalita Fiatů se projeví předev?ím bezporuchovým provozem.
Co mů?e FIAT ČR udělat je jediné - vstřícný přístup k zákazníkoví a starání se o kvalitu autorizovaných servisů.
Uwe Filter píše:Já si hlavně cením kvalitu servisu, který pod palcem FIAT nemá.
Autorizované servisy pod palcem určitě má.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Tommy
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy »

Přesně to co pí?e Du?an!
Ale na druhou stranu, v?imli jste si toho, ?e kde se dříve prodávali ?kodovky, začínaj se prodávat i fiaty? Ano v jednom autosalonu, alespoň tady v Praze! To pro ry ochcávkáře musí být ?ílený pocit :lol:
To s těma ?kodovkářema je také pravda, sám to vidím na svém okolí, jak jsem tu ji? několikrát psal!
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
dall
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dall »

zase to s tema "ochcavkarema" neprehanejte, ja jsem hodne velky fanda Fiatu, 3 Fiaty a 2 Lancie vlastnim, spoustu sem jich prodal svym (spokojenym) znamym, ale sam jezdim Passatem :lol: taky je to auto a ridici takovych aut jsou taky jen lidi, nehazet do jednoho pytle 8)
P.S: vzadu mam ale nalepenou italskou vlajku :lol: :lol:
J.B.
Štamgast

Příspěvek od J.B. »

neměl jsem v úmyslu rozpoutat takovou diskusi-ale je vidět za jaký tým tu kopeme...jen mi prostě přijde líto ?e takový auto jako je GPčko tady někdo neumí prodat.a co jich v okolních státech jezdí...ale ta výjimečnost taky není k zahození.GPčko má toti? kundolap ji? v základní výbavě :P :P :P
Uwe Filter
kolemjdoucí

Tak to tu trochu odlehčíme, mo?ná to tu ji? bylo, ale znáte totok?
:arrow: http://www.fiatshop.com/shop/catalog/in ... da317459ee

Nic jsem tam zatím nekupoval, ale některé věci jsou fe?né...
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Nová pneu z Essen Motor Show 2008:
Kdyby takhle zůstala pořád čistá. Jak bude vypadat po 10 či 20 tis. km :?:

Obrázek
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele: