jardakaw píše:Čau chlapy chci kupova GP a zajímalo by mne jestli někdo z Vás namá barvu modrá Rock 'n' Roll.Jestli by nemohl vyfotit auto a ukázat.Dík.
to je ta pastelová modrá? Tak tu tady má tu?ím jen Kelter, určitě Ti fotku po?le nebo mrkni třeba na Olomouckej sraz, kde byl
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
Začátkem prosince bych si měl vyzvednout nové GP. Man?elka společně s blonďatou dealerkou mě ukecali na hnědou FAGO. Ve vzorníku vypadala celkem pěkně. Vyděl to u? někdo v reálu, nebo dokonce má Fiátka v takové barvě?
Začátkem prosince bych si měl vyzvednout nové GP. Man?elka společně s blonďatou dealerkou mě ukecali na hnědou FAGO. Ve vzorníku vypadala celkem pěkně. Vyděl to u? někdo v reálu, nebo dokonce má Fiátka v takové barvě?
kuta33 píše:Začátkem prosince bych si měl vyzvednout nové GP. Man?elka společně s blonďatou dealerkou mě ukecali na hnědou FAGO. Ve vzorníku vypadala celkem pěkně. Vyděl to u? někdo v reálu, nebo dokonce má Fiátka v takové barvě?
V reálu na GP jsem ji neviděl a pokud vím, tak ji ?ádný z fóristů zatím nemá.
Dej potom foto.
P.S. Jestli jsi ji neviděl v reálu a objednal, jsi docela kaskadér Kde Tě ukecala man?elka mo?ná vím, ale kde to udělala ta blondýnka ?
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
já ho viděl tady u dealera v jičíně.i kdy? dle mého soudu tmavá GPčku sedí nejvíc tahle mu nějak nesedne...ale ka?dý to vidí jinak.vzorník je na prd,to chce vidět v reálu.
Foto dám určitě. K ukecávání blondýnkou se rad?i nebudu vyjadřovat. Jinak co se týká rozhodování jsem celkem střelec, ale zatím se mi to nevymstilo, s GP-éčkem to určitě nebude jinak. Man?elka včera při?la s tím, ?e by se jí líbil Roomster, no prostě zralá na ránu.
kuta33 píše:Foto dám určitě. K ukecávání blondýnkou se rad?i nebudu vyjadřovat. Jinak co se týká rozhodování jsem celkem střelec, ale zatím se mi to nevymstilo, s GP-éčkem to určitě nebude jinak. Man?elka včera při?la s tím, ?e by se jí líbil Roomster, no prostě zralá na ránu.
To je bomba, vyměnit GP-čko za tu hrůzu
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky