poznas, ked ju milujes, nie je co riesit (c)kofola
ale teraz vazne. osobne si myslim, ze sa vyplati investovat do "originalnych" veci. vidim to napr. na neoriginalnych dielcoch pri seate. vydrzia tak polroka. original bez problemu po dnesok (rok a pol). ja osobne dokazem akurat spravit zakladnu udrzbu na aute ci vymenit si koleso. na viac nemam totiz vercajch a priestory a v neposlednom rade ani cas.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
vcera vecer som kecal s kamaratom seatistom. vraj nech si nerobim iluzie, on volal do ms design (pracuje vo Viedni) a chcel kupit par veci do Leona. vypoklonkovali ho, ze dielce si ma pytat priamo od predajcov Seatu, lebo tak maju s nimi postavenu zmluvu.
som teda zvedavy, ktory Fiat predava toto...
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
nal píše:vcera vecer som kecal s kamaratom seatistom. vraj nech si nerobim iluzie, on volal do ms design (pracuje vo Viedni) a chcel kupit par veci do Leona. vypoklonkovali ho, ze dielce si ma pytat priamo od predajcov Seatu, lebo tak maju s nimi postavenu zmluvu.
som teda zvedavy, ktory Fiat predava toto...
ked som bol pozriet minuly mesiac v Grife na panonskej , tak tam maly vystavene cervene GP tuningovane od MS desing a vedeli vpohode povedat jednotlive ceny dielov
V?ak já u? tady kdysi psal, ?e mi prodejce říkal, ?e se to bude dát normálně koupit. A taky jsem psal, ?e se tady jedno GP s paketem MS Design prodávalo, shodou okolností bylo myslím taky červené, ale motor 1.2 Tak?e mo?ná se u prodejců Fiatu dá ten paket pořídit, ale jen u někoho. Chtělo by to obvolat.