Mne prijde ze v Puntu je takovej kraval, ze gumy snad nemuzou byt nikdy slyset..Honzus píše:Jasně, prostě sportovní gumy mají jiné prioritní parametry při vývoji a hlučnost tam holt není1nekros1 píše:jako mas pravdu su skvele mal som ich aj moznost odskusat 2x na slalome a su super len hucia ale inak su super... prepac zabudol som to takto napisat no ...
Ale zase na druhou stranu má? pravdu, ?e hlučněj?í jsou, ale mám pocit, ?e jak na jakém povrchu
Jaké pneu máte na svém GP?
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
bílej 1.9Mjet Sport, 3dv
- Honzus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No já nevim, ale Punto je jedno z nejti??ích aut téhle třídy, 1.4 16V není za bě?né jízdy absolutně sly?et, jen při sportovněj?í jízdě se začne ozývat, ale zvuk je příjemný a sportovnícarlos píše:Mne prijde ze v Puntu je takovej kraval, ze gumy snad nemuzou byt nikdy slyset..Honzus píše:Jasně, prostě sportovní gumy mají jiné prioritní parametry při vývoji a hlučnost tam holt není1nekros1 píše:jako mas pravdu su skvele mal som ich aj moznost odskusat 2x na slalome a su super len hucia ale inak su super... prepac zabudol som to takto napisat no ...
Ale zase na druhou stranu má? pravdu, ?e hlučněj?í jsou, ale mám pocit, ?e jak na jakém povrchu
je ale pravda, ?e 1.9 dýzly jsou traktory, to zas jo

Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Moto Guzzi Griso 850 Rosso
Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
No prave. Pri rychle jizde po dalnici poradne ani neslysim radio..Honzus píše: No já nevim, ale Punto je jedno z nejti??ích aut téhle třídy, 1.4 16V není za bě?né jízdy absolutně sly?et, jen při sportovněj?í jízdě se začne ozývat, ale zvuk je příjemný a sportovní
bílej 1.9Mjet Sport, 3dv
Tak to musím říct ?e v 1,3 multijet je ticho ?e ani nikdo nepozná ?e to je diesel.carlos píše:No prave. Pri rychle jizde po dalnici poradne ani neslysim radio..Honzus píše: No já nevim, ale Punto je jedno z nejti??ích aut téhle třídy, 1.4 16V není za bě?né jízdy absolutně sly?et, jen při sportovněj?í jízdě se začne ozývat, ale zvuk je příjemný a sportovní
Jirka, 1,3 JTD 90PS 6speed azurová psychedelic
tak to s tebou musim naprosto souhlasitJirka píše:Tak to musím říct ?e v 1,3 multijet je ticho ?e ani nikdo nepozná ?e to je diesel.carlos píše:No prave. Pri rychle jizde po dalnici poradne ani neslysim radio..Honzus píše: No já nevim, ale Punto je jedno z nejti??ích aut téhle třídy, 1.4 16V není za bě?né jízdy absolutně sly?et, jen při sportovněj?í jízdě se začne ozývat, ale zvuk je příjemný a sportovní

- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
no ja co chodim po cestach tak vecsinu po kamienkovej ceste to strasne huci ale inak to je tichucke 1,4 16v klepoce len pri starte za studena ale ked vypne sitic tak uz je ticho .. a vecsinu co idem okolo 100km/h pocuvam radio na 3-4 ked mam zapaty basak tak okolo 7-10
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
No my to koupili na Pirelkách P4 a na zimu (nikdy jsem zimní gumy neměl
) jsme pořídili HANKOOK W440 84T M+S 175/65 r15 cena 1216 v kákčách. NEjvíce mě rozesmál místní pneuservisář, který za tuto gumu chtěl 1850,- a to ?e to mám je?tě se slevou
V zimě moc nenajezdíme,tak?e poměr cena/výkon zvítězil. NEní to sice top guma,ale asi ?ádný ?unt taky ne podle různých testů - spí?e průměr.Po zimě napí?u dojmy..

Velký Pun?a 1,2 Dynamic
U? na nich mám jednu zimu. Jsou dobré, dr?í na sněhu i ledu, na suchu nejsou hlučné.Pietro píše:Ty jsem chtěl taky objédnávat, tak pak doufám ?e poreferuje? jaký jsoujulo píše:Dnes pri?li zimné: Dunlop SP Wintersport 3D 185/65 R15. Pomaly by u? bolo treba aj prezu?.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV