GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
Jó to mě by se taky líbilo. Dneska přijel kamarád s novým Sabem 9-3 1.9 diesel twinturbo, tak mě namlsal na nový auto. Jak já bych chtěl nový auto ... GP Abarth ... ale nejsou finance Jdu brečet do pol?táře.
Ale ten člověk, co tohle koupil do auto?koly, to bude dobrej týpek Můj účitel z auto?koly si koupil po mě Fábii RS, v tý době takových slu?ných aut v auto?kole moc nebylo
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
Colin píše:Jó to mě by se taky líbilo. Dneska přijel kamarád s novým Sabem 9-3 1.9 diesel twinturbo, tak mě namlsal na nový auto. Jak já bych chtěl nový auto ... GP Abarth ... ale nejsou finance Jdu brečet do pol?táře.
Ale ten člověk, co tohle koupil do auto?koly, to bude dobrej týpek Můj účitel z auto?koly si koupil po mě Fábii RS, v tý době takových slu?ných aut v auto?kole moc nebylo
A to si představ ?e ten saab má motor z FIATU ted ho začnou davat do nový Delty a Cromy to je dělo má to skoro 200koní.
Já vím, ?e je to od Fiatu, taky jsem mu to říkal, ... chtěl to auto hned vrátit Jinak v tom saabu říkal, ?e by měl mít 180k 400Nm a jde si to nechat chipnout.
Colin píše:Já vím, ?e je to od Fiatu, taky jsem mu to říkal, ... chtěl to auto hned vrátit Jinak v tom saabu říkal, ?e by měl mít 180k 400Nm a jde si to nechat chipnout.
Je to je?tě velká novinka tam bych počkal a? něco vyvinou pro tenhle konkrétní motor, rad?i bych byl opatnej u? ted samo o sobě je to na?láplí a? hruza a určitě to u? má ten novej typ řídící jednotky a to je zatím dost drahý.
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
Je zajímavé, ?e v testu pí?í, ?e při více zatí?eném autě, ne? 2 osobami a při rychlosti vět?í ne? 110 km/h je ji? cestování nepříjemné, ale tady na foru několik lidí psalo, ?e s touto motorizací jelo v pohodě rychleji a nestě?ovali si.
Bohu?el je fakt, ?e silněj?í motor je u? o dost dra??í, rozdíl 40 000 za 1,4 8V mi přijde dost.