Tak mi to přele?tili,ov?em výsledkem je zlep?ení o cca 30%,čili jak mi tvrdil pan Zeman. v autocentru v Pardubicích "tohle zmizí zcela,tohle taky a tady zbyde maximálně 1-2 cm rýha" Pche !!!! 1500,- utracených za h.... a jako bonus po lehkém oschnutí střechy tam s gawrym nalézáme hluboké ?krábance po stranách střechy ze předu a? dozadu - pánové v takové chvíly by se ve mě krve nedořezal
Pan Zeman koukal téměř stejně vyjeveně a hned se omlouval,jako,?e to pro ně není zrovna dobrá reklama a ?e to ihned odstraní.Divím se,kde jsem v sobě vzal tolik sebeovládání asi mě podlomilo obrovské zklamání po velmi solidním přijetí v autocentru Pardubice.
Střechu celkem slu?ně rozle?tily,téměř to není vidět a pak mě pan Zeman opravdu nas...l,kdy? začal zvracet,jako?e: "stejně jak jsme mohli ty ?krábance udělat my,tak to mů?ete mít vy od nějakých větví,to nelze zjistit ... bla bla bla"
Poučení,nevěřte lidem v autocentru Pardubice ani slovo a vyhněte se jim velkým obloukem.
(malá perlička - v tomto servisu nějakému zákazníkovi opravovali jakýsi WW wozík krásný nizoučký sportovní auto a mladý technik servisu si ho párkrát za studena pěkně vychutnal,tolik vody co vystříkalo z výfuků na vzdálenosti 100 metrů,jsem je?tě neviděl.Majitel toho auta by měl určitě radost,pak dej auto do servisu

)