Návrhy na zlepšení fóra

Tipy a informace k používání tohoto fóra, ale také návrhy na jeho zlepšení

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Du?an píše:Tommy, teď babo raď.
Pravdu máme asi v?ichni, ikdy? pokud je někdo zaregistrovaný a bez příspěvku, příná?í to fóru nějaký problém?
Fóru to asi nepřiná?í ?ádný problém. Ale tak trochu to bourá systém solidarity mezi námi, kdy pokud chci poradit ohledně něčeho, tak se pak na oplátku sna?ím poradit jiným s problémem, který u? jsem ře?il. Je snadné se registrovat a potom pouze sledovat co nového a čerpat informace. I kdy?, co si tak v?ímám, tak drtivou vět?inu registrovaných bez příspěvku jsem nikdy přihlá?enou neviděl.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
gawry
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gawry »

Jarou? píše:
Du?an píše:Tommy, teď babo raď.
Pravdu máme asi v?ichni, ikdy? pokud je někdo zaregistrovaný a bez příspěvku, příná?í to fóru nějaký problém?
Fóru to asi nepřiná?í ?ádný problém. Ale tak trochu to bourá systém solidarity mezi námi, kdy pokud chci poradit ohledně něčeho, tak se pak na oplátku sna?ím poradit jiným s problémem, který u? jsem ře?il. Je snadné se registrovat a potom pouze sledovat co nového a čerpat informace. I kdy?, co si tak v?ímám, tak drtivou vět?inu registrovaných bez příspěvku jsem nikdy přihlá?enou neviděl.
tak nějak jsem to myslel :clap :clap :clap :clap -a forum se dá sledovat i bez registrace

nedávno jsem někoho hledal mezi u?ivateli a z pěti stránek tady komunikuje tak třetina
- pro příklad - co nám přiná?í tenhle "u?ivatel" a jeho příspěvek :?: :?: :?: : http://www.tomashrdlicka.phorum.cz/sear ... sus_Christ (není to nic osobního pouze namátkou vybráno)
ObrázekDynamic 1,2 65k 5D Magnetico Blue
Tommy
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy »

No asi nic, já nevím, moc se mi do toho nechce, prývě kvůli vý?e popsaným důvodům...
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

To Gawry: Dobrý :lol: :lol: :lol: Toho blba jsem tady ani nena?el :lol: . Aby se nám tu nezačali registrovat třeba ?kodovkáři a psát příspěvky obdobné informační hodnoty a důle?itosti. :lol: :lol: :lol:

To Tommy: proč z toho má? obavy? Kdy? si zalo?í? e-mail, půl roku nebo rok tam neleze?, tak ti jej zru?í taky a nikdo nebrečí :D
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Tommy
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy »

No uvidíme, a? budu mít čas. A ?kodovkáře, nebo jiné idividua, pokud by nepsali k tématu, jak třeba Dr. BUBU(jistě si v?ichni vzpomenete z auto.cz), tak okam?itý kick! Pro představu Dr. Bubu vlastnil fábii HTP a po asi 10ti letech provozu měnil jen ?árovky a lil benzín:)
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Tommy píše:No uvidíme, a? budu mít čas. A ?kodovkáře, nebo jiné idividua, pokud by nepsali k tématu, jak třeba Dr. BUBU(jistě si v?ichni vzpomenete z auto.cz), tak okam?itý kick! Pro představu Dr. Bubu vlastnil fábii HTP a po asi 10ti letech provozu měnil jen ?árovky a lil benzín:)
...a to ty ?árovky určitě měnil jen preventivně a benzín proto, aby sousedi bledě nezáviděli tu skoro neměřitelnou spotřebu :lol:
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Tommy
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy »

No to je dost mo?né. Ale jsem rád, ?e takové exoty tu ji? nemáme, ačkoli s nimi byla někdy sranda.
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Du?an píše:Pánové, mů?ete si do profilu k nicku doplnit bydli?tě :?:
A? víme, odkud kdo je a ve které části Česka i Slovenska je největ?í koncentrace "za?raných" GP-čkářů
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
U? máte v?ichni doplněné bydli?tě?
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
gawry
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gawry »

JÁ JOOO
ObrázekDynamic 1,2 65k 5D Magnetico Blue
bob
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob »

hec ja to tam taky mam :lol:
Fiat GP 1,4 16v 95k Star-jet sport 3.d r.v.2007Caribbean Orange
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Pánové, mohli byste při zámyslu vytvořit nové téma trochu uva?ovat a nezakládat "mrtvá" témata a předev?ím pou?ívat témata ji? zalo?ená:?:
Vysvětlím. Jedná se o názvy jednorázových témat, která po prvním pokecu "odslou?í" a dál se nepou?ívají a následně u? jenom překá?ejí a kdy? člověk něco hledá, trvá to déle. Kdy? u? je potřeba, zalo?te téma trochu v?eobecněj?í.

Např. benja s tématem Korsika. Proč místo Korsiky nezalo?it téma např. DOVOLENÁ :?: Takovéto téma následně mohou pou?ít pro své příspěvky v?ichni (prosím benju, aby Korsiku přejmenoval).

Pro hledání, jestli u? podobné téma není zalo?eno, mů?ete také pou?ít v menu funkci HLEDAT.

Doufám, ?e jste v?ichni pochopili a fórum se tak stane přehledněj?ím.
Renault Captur 130 HP
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

:D No tak Du?ane, nebuď tak přísný :D Chudák Benja si to vy?ral za v?echny, kteří to udělali u? v minulosti :lol: Přesně tak, exemplárně potrestat!!! A? se nám vrátí Tommy z výletu, tak bude fičák :lol:

Ale je pravda, ?e u? mi to taky vadí. Nejde ani tak o topic POKEC a podobné, tam se to jaksi i předpokládá, ale v technických věcech a kolem auta samotného je tolik zalo?ených témat k jedné věci, ?e u? je problém se v tom vyznat. Například téma garanční prohlídka, výměna oleje, kryty atd... X-krát!
Barchetta 1.8 16V/130 CV
kuta33
Štamgast

Příspěvek od kuta33 »

Tak k tomu se připojuji pánové, nemyslím to exemplární trestání Benji, ale nepřehlednost fóra. V úpravě fóra se sice nevyznám, ale nedalo by se některé staré příspěvky, nebo i celé témata promazat. Případně přesunout do něčeho jako "archiv"?
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (?edá Chemical)
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

kuta33 píše:Tak k tomu se připojuji pánové, nemyslím to exemplární trestání Benji, ale nepřehlednost fóra.
Benja to slízl proto?e byl poslední (promiň :boze ). Ale je to opravdu dost nepřehledné.
kuta33 píše:V úpravě fóra se sice nevyznám, ale nedalo by se některé staré příspěvky, nebo i celé témata promazat. Případně přesunout do něčeho jako "archiv"?
Toto by si měl promyslet Tommy, a? se vrátí z druhé polokoule.. Mo?ná, ?e by stačilo vět?inu nepou?ívaných - "mrtvých" témat smazat, zbytek nějak poslučovat (pokud to jde). Nebo je pozamykat, někaj jinak je označit (archivovat) - třeba černým pun?ou místo červeného a modrého znaku Fiat, po té z dosavadních diskusí vybrat a předem zalo?it nová v?eobecná témata. Následně by to chtělo správcem fórum pravidelně sledovat a "?patně" zalo?aná nová témata ihned likvidovat, či přesunovat. To? má laická vize.
Renault Captur 130 HP
Tommy
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy »

Já jsem je?tě v práci na noční. No sna?ím se tu trochu dr?et pořádek, kdy? někdo zalo?í téma, které ji? existuje, tak ho zamykám a následně ma?u! Ale je pravda, ?e bych měl jednotlivé sekce promazat radikálněji. Kdy?tak mů?em udělat sekci archiv a tam ta témata postupně přesouvat!
Odpovědět