Dobře, ale ty HID tam nikdo nedomontoval, je to originál audi (jediný, kdo by to tam dodatečně montoval je tedy AUDI). Tak?e v tomhle případě jsou tyto HID poveleny pro provoz (určitě musí být, kdy? je tam AUDI dává, ale rad?i se zeptám)? A pokud si koupím teď dodatečně do GP HID, tak budou taky homologovány pro provoz nebo ne?
Tak u? jsem si na?el odpověď. HID instalovaný přímo od AUDI (výrobce) jsou schválený k provozu a HID dokoupené dodatečně ne (pokud tedy nemají aut. regulaci skolnu a odstřikovače), tak?e si na GP nic nekoupím
Colin - nebudes prvy ani posledny, kto by ich tam mal. Pravda je vsak ta, ze ti moze robit policajt (to zalezi od nalady) ale 100% by ti robili problem na STK (avsak vtedy si tam hodis klasicke halogeny a na STK asi tak skoro nepojdes).
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
Tak philips extremy power mi vydr?eli necelý rok. Za 800,- hodně drahá sranda, navíc tak ú?asný taky nebyli. Buď nechám ty co tam byli, nebo koupím levněj?í variantu philipsů
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Mě philips praskla u? před několika měsíci. Nevím přesně, jak dlouho jsem tam philipsky měl, ale tak odhadem půl-třičtvrtě roku. Teď tam mám tedy ty xenony, tak doufám, ?e něco vydr?í, proto?e to je dra??í zále?itost