WEXTN píše:jeste jeden dotaz meli by ste zajem o srazovou nalepku jak byvaji na tuning srazech pokud by se mi podarilo nechat udekat do te doby nalepky dal bych vam je za nakup at je proste nejaka pamatka na nalepce uz pracuji a myslim ze by se mohla libit
...nechci být protiva, ale já nálepku nechci - nikam ji lepit nebudu. Tu z Rozko?e jsem pak ?krábal holýma nehtama
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
WEXTN píše:jeste jeden dotaz meli by ste zajem o srazovou nalepku jak byvaji na tuning srazech pokud by se mi podarilo nechat udekat do te doby nalepky dal bych vam je za nakup at je proste nejaka pamatka na nalepce uz pracuji a myslim ze by se mohla libit
...nechci být protiva, ale já nálepku nechci - nikam ji lepit nebudu. Tu z Rozko?e jsem pak ?krábal holýma nehtama
sak Pepo v pohode ja taky nemam zadne nalepky na aute ale pekne v kastliku naskladane na pamatku nebo si to nalepis na hajzl nebo do garaze
no nálůepka by byla fajn,ale nc proti ale ta fotka je z nějakého srazu.... a nebylo by toono.. mít nálepku ze srazu v plumlově s fotkou z jiného srazu..... to bych spí? nechal jenom text na třeba italské vlajce... jako (italská auta...
udělám návrh a hned ho po?lu....)
Já osobně nejsem příznivcem polepení auta samolepkami ze srazů.
Pokud by měl ale někdo zájem, ne? samolepka s fotografií nebo pouze s písemným projevem, se mi líbí samolepky tohoto stylu:
Třeba nás opět překvapí Honzova man?elka nějakou dal?í plackou, jako loni:
Jinak předpověď pro pří?tí víkend je (alespoň zatím) docela příznivá
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
To Benja bezne se delaji nalepky ze srazu s auty z jineho srazu
Dusane pokud muzes hod mi obrazek bez toho GP fans
jinak je to pekny navrh s tim puntem akorat jine pismo bych volil, dnes sem byl v reklamni agenture a klidne by mi ty nalepky udelali za cca 15kč podle mnozstvi
To Benja bezne se delaji nalepky ze srazu s auty z jineho srazu
jinak je to pekny navrh s tim puntem akorat jine pismo bych volil, dnes sem byl v reklamni agenture a klidne by mi ty nalepky udelali za cca 15kč podle mnozstvi
WEXTN píše:To Benja bezne se delaji nalepky ze srazu s auty z jineho srazu
Je?tě pár dotazů. Já mám tu chatku zamluvenou na jak dlouho? Zda by nevadilo, ?e bych dojel v sobotu. Ale to také zále?í na tom, na kdy je naplánovaná hlavní akce, zda na pátek, či sobotu?
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
teddy..... pls kontaktuj mě znova nebo mi sem napi? číslo.. mi se rozbil telefon.. tak at se mů?eme domluvit.. jo a libore z havířova.. je třeba se taky domluvit...
benja píše:teddy..... pls kontaktuj mě znova nebo mi sem napi? číslo.. mi se rozbil telefon.. tak at se mů?eme domluvit.. jo a libore z havířova.. je třeba se taky domluvit...
Jsem je?tě pracovně v polsku a nevím kdy se vrátím jestli ve čtvrtek nebo a? v pátek odpoledne.Je?tě dám vědět
Fiat Grande punto 1,3Mjet90k sport červená exotika