Grande Punto - doplňky
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Njn, vypadala hezky, ale to bylo tak v?e. Taky mě to ?tve, čekla jsem na ně přes 2 měsíce. Ale teď se mi líbí ta čočka s bixenony a tím modrým kruhem, který je kolem tý čočky. Jen mě od toho odrazuje jedna věc, ?e u? to pak nejde předělat a abych si kvůli STK a zahraničí kupoval druhý originál světla, no nevím nevím, to u? si rad?i pořídím jen ty HIDky. Pořád ale váhám, proto?e jsem četl, ?e prostě tyhle paraboly nejsou na xenony stavěný, ?e by to nesvítilo, jak by mělo.
p.s.: a nebo se vyka?lu na světla a pořídím si od MS design to jejich zadní křídlo/k?ilt
p.s.: a nebo se vyka?lu na světla a pořídím si od MS design to jejich zadní křídlo/k?ilt
Hodil jsem dotaz na regulaci sklonu angel eyes na www.grandepuntoclub.com a DaveGP odpověděl, to samé, ?e pokud se vyjme motorek z původních světel, mů?e se namontovat do angel eyes.Colin píše: A hlavně to el. zapojení, ?e tyhle světla prý nemají motůrek na seřízení ...... a tam mi řekl, ?e motůrek se pou?ije z origo světel, ale smůla je, ?e motůrek prý je v origo světlech nějak uvnitř, tak?e by je prý museli vykuchat (to mi zas řekli v schon tuningu, kde mi to dělali).
http://translate.google.cz/translate?u= ... l=it&tl=cs
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
To jo, ale aby vyndali motorek z původních světel, tak by je museli rozbít. Normálně je ten motorek mimo ty světla a není problém ho pou?ít, ale tenhle je uvnitř a museli by se pak ??ourat v elektrice, aby to bě?elo jak má. Aspoň tak nějak mi to říkali. Chtěl jsem je, ale né za cenu toho, aby mi půlku věcí předělávali. Podle toho co psali na netu, tak to má být seřiditelný z místa řidiče a na origo konektory. O ničem takovým, ?e se musí půlka věci předělat nepsali. Ale pokud to někdo chce vyzkou?et, tak ty moje světla asi pořád budou u rusmich.cz mít 

-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Bixenony se mi taky libi ale nechci osilnovat protijedouci. Sam to nemam rad a uz na dalku poznam auto ktere ma xenony montovane misto klasickych zarovek protoze to osilnuje uz z dalky. Takze koupim spis jenom nejake Philipsky a necham to tak.Colin píše:Tak mo?ná by se dalo něco sehnat, ale asi by to musel být ten stejne typ nebo podle čeho se to dělí a pak by se muselo pohrát s el. zapojením. U? se mi to ale nechce zkou?et, teď zkusím dát na auto bixenony.
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No ja nevim podle mne ty paraboly nejsou delane na xenony a odrazeji svetlo jinak nez by u xenonu meli. U te audiny nevim jak to tam je a nepru se s tebou pokud to tam bylo od vyroby jako ze bylo tak fajn. Fakt nevim ale nemam rad kdyz jede proti mne auto a ma tam xenony a osilnuje to. Nemyslim si ze by to meli vseci sestelovane spatne ale vetsina aut s dodatecnou montazi xenonu osilnuje. Mozna je to jen muj subjektivni nazor ale myslim si ze nejsem sam. 

Mo?ná jsem narazil na ?patný kus. Ono by se to tam určitě nějak napasovat podařilo, kdyby se někde něco malinko bouchlo. Ale stejně je problém s tím motůrkem, nikdo neví, jakej tam je, tak?e se dá tě?ko sehnat. A pokud by se přeci jen sehnal, tak by se do těch světel muselo řezat, aby se tam dal a to vá?ně nechci. A? někdy budu mít zas víc peněz nazbyt, tak třeba koupím dal?í originál, abych měl do zálohy na STK a druhý kuchnu a vyndám motorek a napojím na angel yes. Jak jednoduché a hlavně levné 

Myslím, ?e je to k ničemu a za ty prachy 2x
GP není určeno ke stěhování skříní, tak?e to postrádá smysl. Navíc estetický dojem je nulový a je?tě bych se bál, ?e o to po nalepení budou drhnout dveře kufru....

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV