Tak mi u? taky dorazilo triko. Nevím jak ostatní, ale je to FRUITko, normální triko, sice ?ádná TOP kvalita, ale dobře u?ité. Pokud by na něm byla značka Adidasu, tak se prodává za 700,-
Co se týče klubu Fiat people, tak je k ničemu, maj tam kulové a honit se za nějakým trikem nebo hrnkem nemá smysl.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Pro v?echny, kterým vadili dostupné malé velikosti triček Fiat people. Napsal jsem jim dotaz, proč jsou trika dostupná pouze ve velikostech L a M.
Odpověď:
"Dobrý den,
ohledně této zále?itosti mů?eme pouze konstatovat, ?e trička byla vyrobena pouze ve 3 velikostech a to pánská M a L a dámská M. Vá? po?adavek jsme předali na vedení společnosti Fiat."
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Originál na mieru, firma MAD - Rimavská Sobota, vy?li na nejakých 4700Sk. Dealer chcel odo mňa 5400Sk. Ako?e som mal záujem a opísal som si kódy materiálov a objednal priamo u výrobcu cez telefón.
Originál na mieru, firma MAD - Rimavská Sobota, vy?li na nejakých 4700Sk. Dealer chcel odo mňa 5400Sk. Ako?e som mal záujem a opísal som si kódy materiálov a objednal priamo u výrobcu cez telefón.
Dnes jsem se vrátil z Budape?tě a musím říct ?e Fiat kam se podivá?
Podařilo se mi zachytit na mobil jednoho krasavce. Za kvalitu fotky se předem omlouvám nebo? jsem se nacházel ve značně podnapilém stavu (čti: totálně na s*****)
Znáčky Abarth na kolech vypadaly neuvěřitelně dobře.
no ja som sa dneska vrátil z dovolenky z Talianska. Tro?ku som tam pokukal na čom jazdia domáci a výsledok je jasný: Vedie GP, je ich tam jak maku, asi ako u nás fábii. Tak isto 500-vka, není problém vidie? ani verzie abarth, či u? GP alebo 500. Ináč som si v?imol, ?e majú stra?ne velké zastúpenie dieslových motorov a je celkom jedno či ide o passat alebo alebo fiata Pandu. Dalej tam bolo dos? k videniu nových Lancii - Ypsylon, Musa. Ináč videl som tam síce len tak tak letmo, ale predsa, Alfa Mito.
E?te jedna vec ma tam ?okovala, som nevedel ?e sa robí P 206 aj vo verzii sedan.
Proto?e dneska jsem tam byl domluvenej, ?e mi bitpower upraví softwarově řidící jednotku. Nebudu to nijak rozepisovat a přejdu a? na konec ... člověk z bitpoweru mi řekl, a? si trochu najedu dovnitř do toho showroomu alfa romeo, no tak jsem tam najel a po chvíli přijde takovej mlade "týpek" prodejce (kterej předtím dost "hustě" projí?děl alfu brera 3.2, rozuměj: jezdil tam okolo jako prase) a říká tomu z bitpoweru, co to dovnitř tahá za krám, ?e má prej přijet někdo z rakouska a jestli tam uvidí takovýhle auto, tak .... , tak jsem se jako ohradil, ?e i kdy? přijedu fiatem, tak to neznamená, ?e doma nemám daleko dra??í auto a co se mu jako na autě nelíbí. Na to mi řekl, bla bla bla, ?e tohle je "alfa romeo" a ?e a? jsem v klidu, nebo ?e mě odtamtud vyhodí.