Jinak hodně km bez problémů.....u C4 by u? mohli za ta leta mít mouchy vychytané...
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Honzus dikHonzus píše:Robo: Tak ti dr?ím palce, osobně bych do Citróna nikdy ne?el(pevný střed volantu, podvině páchnoucí interiér, nepřesné a viklavé řazení, měkká sedadla, pří?erné zvuky připomínkovače a palubního PC ve stylu digi hry vlk chytá vajíčka) BTW řazení pro tebe musí být docela ?ok a ta měkká sedadla taky
Jinak hodně km bez problémů.....u C4 by u? mohli za ta leta mít mouchy vychytané...
Dusan je to 5 dver verzia IMAGE vo vybave co som pisal.Du?an píše:Robo, C4 za 300 tis. Kč - předpokládám 3-dvéř
Jinak cena moc dobrá, ?e bude mít 5 dveří jsem moc nepočítal, ale to by nebylo pro rodinu. Jinak se u? kro?, a? za chvíli nekupuje? PicassoRobo1.2 píše:Ale rad si tu s Vami aj dalej pokecam, s GP som sa v podstate nerozlucil uplne , to by som niesol tazko![]()
Du?an píše:Jinak cena moc dobrá, ?e bude mít 5 dveří jsem moc nepočítal, ale to by nebylo pro rodinu. Jinak se u? kro?, a? za chvíli nekupuje? PicassoRobo1.2 píše:Ale rad si tu s Vami aj dalej pokecam, s GP som sa v podstate nerozlucil uplne , to by som niesol tazko![]()
![]()
Také jsem zvědavý, jestli si na nás GP-čkáře vzpomene?