- dokoupeny gumove koberecky
- sada zarovek
a dalsi plany?
- poridit zimaky
- autoradio (holt v zakladni vybave nebylo)
- splacet...
- nenabourat
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
 Zadne audio CD nemam, zato sbirky MP3 CD uz pres deset let...
 Zadne audio CD nemam, zato sbirky MP3 CD uz pres deset let...nal, nechaj ho na rok u mňa, budem ma? doma dvojičky. Polovička mi tu kričí ?e ti ho zatial postrá?i, a za odmenu sa na neho mô?e? chodi? pozera?. :>nal píše:nuz, tymto vikerndom sa moze zmenit plan s GP u nas. Kedze polovicka ide do Pariza (nevieme ci na 1/2 roka, resp. na cely rok) asi sa zbavime Fiata. Teda, ak by to bol polrok, asi nie, ak rok - ano.

. Vsade chceli aspon cez 500tisic za Dynamic 120k [hoci som mal aj 80tisic zlavu na skladovku so sport paketom, ten mi ako vobec nechyba, hoc velmi pekny ale male deti to nedocenia, a to este nemalo ani auto klimu atd. Takze zrychlenie 1sec a 10koni ci 6kvalt nateraz ozeliem. Fiat tiez zdrazel auta a asi o 5tisic a doplnky tiez napr.auto klimu z 10 na 14 tisic tak to bol koniec nadejam, to ma uz fakt odradilo. Bravo je este ok,ale tie servisy Fiatu fakt uz nemusim.
 . Vsade chceli aspon cez 500tisic za Dynamic 120k [hoci som mal aj 80tisic zlavu na skladovku so sport paketom, ten mi ako vobec nechyba, hoc velmi pekny ale male deti to nedocenia, a to este nemalo ani auto klimu atd. Takze zrychlenie 1sec a 10koni ci 6kvalt nateraz ozeliem. Fiat tiez zdrazel auta a asi o 5tisic a doplnky tiez napr.auto klimu z 10 na 14 tisic tak to bol koniec nadejam, to ma uz fakt odradilo. Bravo je este ok,ale tie servisy Fiatu fakt uz nemusim.