A nevíte jestli se to dá dodělat do gp? Já mám grande punto v modré metalíze
To dávajú hneď z výroby. No mo?no keď si to celé objedná? a zaplatí? , tak by aj mohli. Na starých GP dávali svtlomodré a teraz je v katalógu u? len to tmav?ie -Inox modrá.
tak jsem si trosku hral a podsvitil si puntidlo nekomu se to sice nelibi, ale ja jsem nad miru spokojen tet cekam jeste na chrom pedaly at se to blizka
davids: som si vsimol ze tam nemas origos radio, ake tam mas? spolupracuje s ovladacmi na volante ?
Fiat Bravo 1,6 mjet 120 k - Dynamic, biela (155 000 km)
Fiat Grande Punto 1.4 16V - Dynamic, tmavomodra r.v. 2007 - predane
Fiat Bravo 1.4 T-Jet 120 k - Emotion, Maranelo Red r.v. 2008 - rozbite
Teddy86 píše:To: Davids a jake pedaly mas objednane?
na aukru typek prodaval mrtos pedalu ale me se nelibili, vsiml jsem si, ze tam ma internetovou stranku tak jsem tam kukl, a maji tam kovove pedaly s pochromovanim tak na ne cekam, nejsou na sponu budou se vrtat primo do origo pedalu
Davids píše:tak jsem si trosku hral a podsvitil si puntidlo nekomu se to sice nelibi, ale ja jsem nad miru spokojen tet cekam jeste na chrom pedaly at se to blizka
Ahoj na kolik tě vy?lo to podsvícení? Jestli to není tajný cca
Davids píše:tak jsem si trosku hral a podsvitil si puntidlo nekomu se to sice nelibi, ale ja jsem nad miru spokojen tet cekam jeste na chrom pedaly at se to blizka
Ahoj na kolik tě vy?lo to podsvícení? Jestli to není tajný cca
To nemuzu rict tu cenu bys neunesl 220 Kč vcetne postovneho a cca 10 minut prace s instalaci (no to snad ani neni mozno nazyvat instalaci to zvladne i blbec)