Poznávací znamení - samolepky
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Rada jednoduchá:dony píše:Du?ane děkuji za samolepy,má? nějaké rady k jejich lepení?
Velkou samolepku jsem lepil ze 2 dílů (tak jak byla naporcovaná v obálce), malou vcelku.
Sklo je samozřejmě potřeba řádně očistit, zvenčí jsem si naměřil střed (osu) skla a podle rozměru samolepky jsem si té? zvenčí na sklo vyznačil jinou nálepkou okraje.
Po té jsem zevnitř na přena?ecí fólii samolepku z jedné strany postupně naná?el na sklo, potom hadříkem a plo?kou nehtu písmena uhladil. Následně jsem opatrně z jedné strany snímal přena?ecí fólii (pozor, pokud by se ze skla sloupávala s přena?ecí fólií i písmena, je potřeba znovu plo?kou nehtu uhladit, případně začít snímat přena?ecí fólii z jiné strany).
Nakonec jsem znovu odkrytá písmena samolepky uhladil plo?kou nehtu.
Co se týká nalepení přes slabý vodní film, toto je u tak malé samolepy zbytečné.
P.S. Teddy, nevydaření nalepení samolepky mě mrzí, vytvoření bublinek na zak malém písmu nechápu, pokud nebyly vytvořeny nečistotami na skle (jako ?e musely - podle mě), vzduch z případných bublinek jde plo?kou nehtu vytlačit. Tak mě napadlo, neměl jsi ty bublinky pod tou přena?ecí fólií? Ta se musí sundat a na skle zůstanou pouze nalepená ta vyřezaná písmena - nejedná se o nápis na průsvitné fólii, jako jsou třeba reklamní samolepky od prodejců! Toto jsem popisoval v tématu "Výběr poznávacího znamení".

Měl je?tě někdo s nalepením, popř. s nepochopením nalepení problémy?
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jasne ze tu pruhlednou folii jsem odstranil. Pismenka se porad odlepovali kdyz jsem sundaval. No nakonec se mi to nejak povedlo ale bublinek tam bylo hodne a z blizky se mi to nelibilo tak jsem to nakonec strhnul. Mozna tam pak dam tu malou ale tu ma jeste Jarous takze az ji nekdy budu mit. Asi to chtelo poradne ocistit. No nic chybami se clovek uci. 

[quote="Davidsbyl jsem na dovolene a nestihl si obednat, kdy zase budou
[/quote]
Samolepy mohu přiobjednat kdykoliv - nutno uvést jetli malou či velkou, počet a hlavně jestli pro nelapení zevnitř či zvenku.
Pokud bude mít zájem někdo dal?í - ozvěte se
Nejlépe by bylo co nejdříve, tedy do 31.8.2008, abych je případně nemusel posílat, ale mohl je předat na Plumlově.

Samolepy mohu přiobjednat kdykoliv - nutno uvést jetli malou či velkou, počet a hlavně jestli pro nelapení zevnitř či zvenku.
Pokud bude mít zájem někdo dal?í - ozvěte se

Nejlépe by bylo co nejdříve, tedy do 31.8.2008, abych je případně nemusel posílat, ale mohl je předat na Plumlově.
Renault Captur 130 HP
Téma chvíli spalo, tedy kromě Davidse má je?tě někdo zájem o samolepu GP FANS (abych to nechal vyrobit v?e najednou)
Velikosti, ceny aj. platí jak je uvedeno v předchozích příspěvcích.
Zájemci, dejte mi vědět do 7.9.2008
Existuje reálná mo?nost předání na srazu na Plumlovské přehradě, které je dobré vyu?ít (bez po?tovného)

Velikosti, ceny aj. platí jak je uvedeno v předchozích příspěvcích.
Zájemci, dejte mi vědět do 7.9.2008
Existuje reálná mo?nost předání na srazu na Plumlovské přehradě, které je dobré vyu?ít (bez po?tovného)

Renault Captur 130 HP
Dal?í nabídka samolepek GP FANS pro nové příznivce GP-ček (členů a fóristů)
Zájemci objednejte si je zasláním soukromé zprávy na můj nick.
Za?lete o kolik kusů kterého rozměru máte zájem. Uzávěrka objednávek - 31.12.2008
1 velká samolepka o rozměru 25 x 6 cm vychází na 36 Kč

1 malá samolepka o rozměru 15 x 3,5 cm vychází na 22 Kč

Distribuci budu ře?it s ka?dýn individuálně dohodou.
V případě potřeby mo?no objednat rozměr jiný (uvedené rozměry jsou vyzkou?eny - viz. foto), mo?nost objednávky k nalepení i na sklo nebo karoserii zvenčí (zvrchu).
Zájemci objednejte si je zasláním soukromé zprávy na můj nick.
Za?lete o kolik kusů kterého rozměru máte zájem. Uzávěrka objednávek - 31.12.2008
1 velká samolepka o rozměru 25 x 6 cm vychází na 36 Kč

1 malá samolepka o rozměru 15 x 3,5 cm vychází na 22 Kč

Distribuci budu ře?it s ka?dýn individuálně dohodou.
V případě potřeby mo?no objednat rozměr jiný (uvedené rozměry jsou vyzkou?eny - viz. foto), mo?nost objednávky k nalepení i na sklo nebo karoserii zvenčí (zvrchu).
Renault Captur 130 HP