noo mne s dunauta neodpisali a nechce sa mi ist tak dalkeo kedze vo valuskovi my uz vyratali splatky dali zlavu a asi tento tyzden sa snimi dohodnem ze beriem gp
Mo?no aj dobre ?e si počkal, lebo od 1.7. je nový cenník. Niektoré zžavy nie sú a? tak výrazné, lebo som si v?imol ?e s tým cenníkom vedia dobre čarova?, ale keď nepr?í aspoň kvapká. Veža zdaru pri kúpe a hlavne sa poponáhžaj, lebo keď to tvoje vysnívané nebudú ma? na sklade vyrobené, tak taliani v auguste nerobia, najú free, a bude? musie? dlho čaka?.
hmm neivem jaky mam interier dufam ze sa mi bude lubit
Prosím ?a ako si mô?e? kupova? auto a nevie? čo tam bude? ma? za interiér. To ja keď som kupoval, som presne vedel do ka?dého detailu čo tam chcem ma? a to tam aj je.
no na tu farbu auta sa dali len dve farby interieru vybrat a je mi fuk v jakej je farbe kedze neni medzi nimi az taky velky rozdiel a jaksi som sa nato uplne zabudol spytat
..ka?dá barva má něco do sebe, já mám hnědou - vybral jsem si ji, nevadila by mi ale černá..znám jednoho, nebudu jmenovat (okres Frýdek-Místek, černé GP 1.4 ), který hnědou prostě nesnese. Ale on je tak nějak fixovaný na černou a to ho omlouvá
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
Pepa B. píše:..ka?dá barva má něco do sebe, já mám hnědou - vybral jsem si ji, nevadila by mi ale černá..znám jednoho, nebudu jmenovat (okres Frýdek-Místek, černé GP 1.4 ), který hnědou prostě nesnese. Ale on je tak nějak fixovaný na černou a to ho omlouvá
Ja mam taky hnedy interier a mi ho Jarous docela i pochvalil tak nevim.
Pepa B. píše:..ka?dá barva má něco do sebe, já mám hnědou - vybral jsem si ji, nevadila by mi ale černá..znám jednoho, nebudu jmenovat (okres Frýdek-Místek, černé GP 1.4 ), který hnědou prostě nesnese. Ale on je tak nějak fixovaný na černou a to ho omlouvá
Ja mam taky hnedy interier a mi ho Jarous docela i pochvalil tak nevim.
Ty, Pepa myslí někoho jiného Já mám sice černé Grande s 1.4, ale v adrese trvalého bydli?tě mám okres Ostrava
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV