tak dneska mi prislo tricko a karta sice pry pro prvnich 1000 registrovanych, ale mam na karte 28xx ale vubec mi to nevadi, jinak se mi zda pocet bodu treba na mikinu nehorazne vysoky, na to asi za zivotnost auta nikdy nedosahnu
Colin píše:Mě to při?lo v pátek: tričko i karta (č. karty je 27xx) a to jsem se registroval asi tak před týdnem nebo dvěma, přesně nevím.
no ja cca pred 3 tydnama a mam vetsi cislo divne ale je to podle me trosku nerealne aby jsi dosahl na mikinu musis u fiatu nechat cca 140 000 Kc no nevim no, jestli na to nekdo bodiky nazbira
Pietro píše:A o cem to mluvite? ja jsem tu novej ja se taky registruju i kdyz nevim co, kde a jak
www.fiatpeople.cz tam se zaregistujes a sbiras body. Body sbiras tak, ze kdyz v prijedes treba na prohlidku tak dostanes nejaky pocet bodu a za ty si pak muzes vybrat darek.
...je to podle me trosku nerealne aby jsi dosahl na mikinu musis u fiatu nechat cca 140 000 Kc no nevim no, jestli na to nekdo bodiky nazbira
Tie? si to myslím. Ja som pri kúpe nového GP dostal hned 500 bodov a keď som pozeral do e-shop-u tak si mô?em kúpi? hrnček a to je asi tak v?etko. A to mi e?te aj nejaké body ostanú . Ináč u predajcov majú kraj?ie trička ako v e-shope.
Aj mne u? včera pri?lo tričko. Som sa registroval 3.6., kartu som dostal hneď u predajcu, on ma aj nahodil do systému, len potom trebalo dokonči? registráciu so zadaním VIN-ka. Na číslo karty sa ma nepýtajte lebo ho sám nefiem. Ale nechcem trepa?, sa mi zdá ?e začína číslom 5???. By som musel doma pozrie?.
Honza° píše:Přesně tak, triko děs a hrůza. Pou?itelné maximálně na akce typu: "na závěr povrch vyle?těte jemným bavlněným hadříkem"..
ak mam byt uprimny tak cely klub je taky. kupis si napr. cromu a za odmenu si mozes vybrat akurat tak model fiatu v hodnote 300 korun.
chvalim akurat to, ze na stranke su informacie o priebehajucich zlavach.
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)