Grandepunto - uka?te ta svoje
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
To Pietro:
Pekné, skoro ako moje, len mu tam chýbajú zadné dvere.
No to je tie? moje prvé autíčko, tak tie? toho vela e?te nefiem. No do odtrekovačov nalejem len nejakú zmes do ostrekovačov. Zatiaž mám e?te od predajcu od kúpy. No umývanie? V návode som sa e?te k tomu nedostal, nestíham ho ani číta?, ale tie? ako písal Jarou?. Zatial e?te nieje vežmi ?pinavé, tak nie je nutnos? ho umýva?.
Tak veža ??astných kilometrov. Ja som zatiaž z neho nad?ený, stále by som len jazdil. A? na jednu nie záva?nú chybyčku o ktorej podrobne?ie v technických zále?itostiach.
Pekné, skoro ako moje, len mu tam chýbajú zadné dvere.
No to je tie? moje prvé autíčko, tak tie? toho vela e?te nefiem. No do odtrekovačov nalejem len nejakú zmes do ostrekovačov. Zatiaž mám e?te od predajcu od kúpy. No umývanie? V návode som sa e?te k tomu nedostal, nestíham ho ani číta?, ale tie? ako písal Jarou?. Zatial e?te nieje vežmi ?pinavé, tak nie je nutnos? ho umýva?.
Tak veža ??astných kilometrov. Ja som zatiaž z neho nad?ený, stále by som len jazdil. A? na jednu nie záva?nú chybyčku o ktorej podrobne?ie v technických zále?itostiach.
Grande Punto 1.2 8V 5dv Dynamic, červená exotika
Vítej dal?í červená barvičko!Pietro píše:Tak jsem si ho vcera privezl
Do ostřikovačů liju v zimě nemrzku, v létě jsem tam občas namíchal letní směs, ale vadí mi to, ?e při ostřiku to pění a sklo nejde načisto setřít. Tak?e v létě začínám preferovat pouze čistou vodu.Pietro píše:Jinak nevim jestli to tu nekde najdu na forku, ale mel bych par dotazutreba jakou pouzivate smes do ostrikovacu, jestli to mejete samponem s voskem nebo to voskujete az pak?
Jinak kastli občas myju ručně na samoobslu?né myčce (tlaková voda s několika programy), ostříknu v re?imu MYTÍ, potom umyju houbou vodou se ?amponem a nakonec ostříknu vodou s voskem. Na závěr otřu jelenicí dosucha a je to.

Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Jo ty mas atmosfericky,hm tak to abc nedelaji.placebo tuning!.o)Delaji ze to jako delaj,a mas tam original a rkenou ze si to sedne!.o)Profici!.o)Bitpower,celkem na pohodu,jen nevim jak s atmosferickyma,jsem slysel,ze to nejak moc nenaladi...ze to taky moc znat neni,ale aspon ti neco udelaji!.o)Colin píše:Tak od ABC tuningu u? je chip zru?enej. Půjdeme k Bitpower, tam mi na moje GP 1.4 8v upraví řídící jednotku na 85 koní/127 Nm, tak to snad trochu líp pojedemeky04 píše:Tak mu to rekni,ma auto za docela dost penez a nechce si to nechat zku...Colin píše:Dík za upozornění. Já tu firmu neznám, osobně bych vybral jinou, ale tohle si domlouval otec.
ahoj
ahoj chci se tě zeptat, tu vnitřní palubovku si dělal kde? Je to moc hezky, třeba pro inspiracigawry píše: