Dík za pochvalu. Tak jasně, ?e to nemá skoro smysl, ale prý něco málo to přidá. Můj nápad to nebyl, otec byl včera v Praze a domluvil si tam chip na A6 3.0TDI a prý umí chipnout skoro v?echno, tak domluvil i to moje GP. Z mých peněz to nejde, tak mi to nijak neva. Jestli to přídá nějakýho koníka a Nm, tím líp. Mají několik poboček po republice i tady v Liberci, tak?e si to necháme udělat tady u nás.
Ta firma na ten chip je abc tuning. V jejich nabídce jsem zatím nena?el nabídku na chip GP, ale otci tvrdili, ?e to umí. Ptali se na model, rok výroby a motorizaci, tak snad nebude problém.
Colin píše:Dík za pochvalu. Tak jasně, ?e to nemá skoro smysl, ale prý něco málo to přidá. Můj nápad to nebyl, otec byl včera v Praze a domluvil si tam chip na A6 3.0TDI a prý umí chipnout skoro v?echno, tak domluvil i to moje GP. Z mých peněz to nejde, tak mi to nijak neva. Jestli to přídá nějakýho koníka a Nm, tím líp. Mají několik poboček po republice i tady v Liberci, tak?e si to necháme udělat tady u nás.
Ta firma na ten chip je abc tuning. V jejich nabídce jsem zatím nena?el nabídku na chip GP, ale otci tvrdili, ?e to umí. Ptali se na model, rok výroby a motorizaci, tak snad nebude problém.
Zdarec!
Bacha na ABC tuning,mrknete co to jsou za lupinci.Nechtel bych sverit auto za takovy penize temhle.Dejte do vyhledavacu a do forum abc tuning a uvidite co napachali za paseku.Oni maji horentni reklamu,ale je na nich podano moc zalob.mrknte: na www.cimbu.cz/clanky/afera.pdf tam si udelate na ne nazor.
Lepsi je to na doporuceni...
Tak jsem si ho vcera privezl cestou jsem potkal nejakyho cernyho puntaka, tak me treba ted pozna
Jinak nevim jestli to tu nekde najdu na forku, ale mel bych par dotazu treba jakou pouzivate smes do ostrikovacu, jestli to mejete samponem s voskem nebo to voskujete az pak? atd. no to vite moje první auto, nevim nic
Colin píše:Dík za upozornění. Já tu firmu neznám, osobně bych vybral jinou, ale tohle si domlouval otec.
Tak mu to rekni,ma auto za docela dost penez a nechce si to nechat zku...
Tak od ABC tuningu u? je chip zru?enej. Půjdeme k Bitpower, tam mi na moje GP 1.4 8v upraví řídící jednotku na 85 koní/127 Nm, tak to snad trochu líp pojede
Pěkné Musí? pou?ít ořez na 800x600, je tam nastavení příspůsobení velikosti.
Do ostřikovačů: Sheron, jinak je to celkem fuk
Meju někdy ?amponem, někdy ?amponem s voskem Sheron např. Kdy? se mi chce, tak dám ruční vosk od Turtle. Zásada: nejezdit na kartáče, mýt ručně, max. vapka.
Tak a? slou?í
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Colin píše:Dík za upozornění. Já tu firmu neznám, osobně bych vybral jinou, ale tohle si domlouval otec.
Tak mu to rekni,ma auto za docela dost penez a nechce si to nechat zku...
Tak od ABC tuningu u? je chip zru?enej. Půjdeme k Bitpower, tam mi na moje GP 1.4 8v upraví řídící jednotku na 85 koní/127 Nm, tak to snad trochu líp pojede
jo Bitpower je proverena zkusena firma, takze tam bych strach 100% nemel