Světelný tuning, světla pro denní svícení, LED diody apod.
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Já psal o regulaci sklonu. V origo světlech je připevněný elektromotor. Chci vědět jestli půjde připojit do Angel Eyes. ?árovky neře?ím, ty si stejně koupím podle sebe. A rozdvojku z H 4 ne H 1 a H 7 není problém udělat. Snad to ze strany zapojení kabelů a ?árovek nebude takový polotovar jako zadní...Colin píše:Tak homologaci to má, stejně jako ty zadní lampy v tom problém není. Ale jestli to má stejný zapojení jako origo?? Jsou v dodávce i ?árovky?
To Du?an: Bude to mít určitě H1 a H7. Co jiného by vymysleli pro dvě paraboly.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Jarou?i, asi jsi nepochopil problém, který jsem nastínil.Jarou? píše: A rozdvojku z H 4 ne H 1 a H 7 není problém udělat. Snad to ze strany zapojení kabelů a ?árovek nebude takový polotovar jako zadní...
U jednoduché optiky s H4 Ti při přepnutí z tlumeného na dálkové tlumené zhasne a rozsvítí se dálkové.
U dvojité optiky tlumené svítí pořád i se zapnutým dálkovým. A to rozdvojka to nevyře?í

Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
A to je takový problém, aby svítilo jen potkávací nebo jen dálkové????Du?an píše:Jarou?i, asi jsi nepochopil problém, který jsem nastínil.Jarou? píše: A rozdvojku z H 4 ne H 1 a H 7 není problém udělat. Snad to ze strany zapojení kabelů a ?árovek nebude takový polotovar jako zadní...
U jednoduché optiky s H4 Ti při přepnutí z tlumeného na dálkové tlumené zhasne a rozsvítí se dálkové.
U dvojité optiky tlumené svítí pořád i se zapnutým dálkovým. A to rozdvojka to nevyře?í
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Nal, Du?an: co je vám nejasné na zapojení? Klasická H4 při přepnutí zhasne jedno vlákno a rozsvítí se druhé. No a pokud se to napojí na 2 ?árovky, tak při přepnutí zhasne jedna a rozsvítí se druhá. Vzhledem k přepínání pomocí relé je prodleva neznatelná.
A pokud je zapojení na původní konektory natolik slo?ité a bude vy?adovat velký zásah do origo elektroinstalace, tak je problém vyře?en a 5 litrů u?etřeno
A pokud je zapojení na původní konektory natolik slo?ité a bude vy?adovat velký zásah do origo elektroinstalace, tak je problém vyře?en a 5 litrů u?etřeno

Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
V čem by mohl spočívat zásah do elektroinstalace? U těch světel pí?ou, ?e je to na origo úchyty, konektory a seřiditelné z místa řidiče.
Je?tě by mě zajímalo, co je tam za ?árovku, jak je vidět v tom světle ta čočka? Doufám, ?e mi rozumíte, na tyhle věci nejsem přeborník
Nemáte někdo fotky, jak to vypadá na GP, kdy? jsou ty světla zapnutý?
Je?tě by mě zajímalo, co je tam za ?árovku, jak je vidět v tom světle ta čočka? Doufám, ?e mi rozumíte, na tyhle věci nejsem přeborník

Nemáte někdo fotky, jak to vypadá na GP, kdy? jsou ty světla zapnutý?