Zas tak drahý to nebylo, zadní znak jsem měl i s prací od Fiatu zadarmo Znak na volantu je zatím původní, vidět to není, tak?e mi to nevadí. Ale časem určitě vyměním nebo jen přelepím logem abarth.
Zítra dodám dal?í fotky s pruhama na autě. Měl jsem tam mít u? i zadní led lampy. Bohu?el dneska prodejce volal, ?e lampy má, ale při kontrole zjistil, ?e jsou rozbité, tak?e budu muset zase čekat
Tak u? mám zase tro?ku upravenýho Puň?u, tak sem hodím nějaké foto.
Podle mě to vypadá celkem povedeně, akorát chybel asi 1 cm polepu u 5. dveří, ale to není zas a? takový problém, časem se to kdy?tak předělá. A? mi za měsíc dojdou zadní led lampy, tak zas tro?ku aktualizuju fotoalbum
Colin vežmi pekné. Aj ja som neskôr zva?oval ?e to dám po pár rokoch na auto, ale ja som chcel da? ten pás cez stred auta. U? som to niekde aj videl a tie? to nebolo zlé.
to julo: Dík za pochvalu Já to chci přesně takhle jak to je, na středu by se mi to zdálo asi divný. Kdy? se mi to bude moc líbit, tak si to časem nechám třeba i nastříkat, teď ale u? se nemů?u zas dočkat těch zadních led světel.
Naposledy upravil(a) Colin dne čtv kvě 29, 2008 11:46, celkem upraveno 3 x.
wenca píše:To COLIN : Dotaz . Proč to nedá? i přes nárazníky ???
Myslím , ?e by to bylo lep?í .
Ale jinak je to moc povedené .
Přes zadní nárazník se mi to vůbec, ale vůbec nelíbí. Viděl jsem pár obrázků, kde to maj i na zadním nárazníku a prostě mě to nevzalo. No a mo?ná by u? to taky ten polep nemusel stačit, já jsem auto nepřebíral, tak?e nevím, jestli vůbec něco zbylo nebo to zdělali v?echno.