ja som kupoval auto za uplne inych podmienok ake su dnes.. pred dvomi rokmi bolo GPcko novinka a aj cena bola niekde uplne inde - Active som kupil za cenu za aku sa dnes predava Dynamic (samozrejme vybava dnesneho Dynamicu je vacsia ako vtedy, min. o klimu)..
ja som si vyjednal zlavu cca. 30tisic v podobe doplnkov naviac
tak dnes mi dosli vsetky ponuky s bratislavskych predajni a auto grif setko predcilo dalo my zlavu 80 tisic na auto ostatne dali okolo 30 nechapem asi by som tam mal hned skocit a kupil ale neplanoval som ho ist hned kupit az v priebehu leta
Ďakujem za rady v?etkým. U? mám GP objednané. V piatok sme to spečatili. Musím poveda?, ?e naozaj platí to, ?e je potrebné napísa? aj iným predajcom a potom to ukáza? ostatným a hneď sa zlomia. Zjednávanie trvalo cca 1 hodinu, ale nakoniec sme boli obaja spokojni. Tak?e bude to Grandík 1.2 Dynamic 5d, červená exotika+rádio na mp3. Predajca k tomi prihodil e?te celú full výbavu + koberčeky. Ináč v?eobecne mi platí, ?e čím ide človek viac na západ, tak tým je cena ni??ia, ale v strede Slovenska bola najni??ia. Teraz sa u? neviem dočka? kedy príde.
Pro v?echny potencionální kupce Grandepunta:
Dnes jsem nav?tívil prodejce u nás ve městě. Honí prodané kusy - proto na prodaná auta do konce měsíce dávají navíc 20000 Kč slevu. Ale nevím, dávají-li ji i jiní prodejci.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
no dnes som bol v bratislavskom impexe na auto mi dali zlavu ze ked zoberem cez leasing ale splatky obrovske 35percent by som preplatil cez ich leasing co si myslim je dost este skocin do grifu kde mi ponukli este lepsiu ponuku ale asi splatky budu tiez dost vysoke
da sa zobrat aj cez inu leasingovku ako spolupracuje predajca?