Colin píše:Tak si to představte i s tou střechou. Já měl jen zbytek, tak jsem to jen tak nějak dal na kapotu, aby jste si mohli udělat obrázek, jak to bude vypadat. A? to tam budu dávat na "vostro", tak to bude i přes tu střechu a 5. dveře.
Mě by spí? zajímal nějaký komentář, jestli se to líbí nebo ne. ?e není udělaná střecha to vím.
Představeno Vypadá to zajímavě, ale na auto bych si to nedal....
Ahoj lidi, tak jsem se včera u? konečně dočkal a jsem mezi vámi. Musím říct, ?e to teda stojí zato! Kdy? jsem ho poprvé viděl před prodejnou čuměl jsem jak tele na vrata
Honzo, jestli ti to vyjde skus nafotit auto celkově z různých úhlů. Přesně o těchto kolech uva?uju jako o upgrade. Docela rád bych to viděl.
Mám taky ?edou chemical jako ty. Tato barva je decentní, nenápadná a mě se líbí spolu s bílou nejvíc. Jo a ta ?edá má jednu výhodu, je "k neu?pinění" tak hodně km bez poruchy a bez nehody přeju.
ironlionzion píše:Honzo, jestli ti to vyjde skus nafotit auto celkově z různých úhlů. Přesně o těchto kolech uva?uju jako o upgrade. Docela rád bych to viděl.
Mám taky ?edou chemical jako ty. Tato barva je decentní, nenápadná a mě se líbí spolu s bílou nejvíc. Jo a ta ?edá má jednu výhodu, je "k neu?pinění" tak hodně km bez poruchy a bez nehody přeju.
V?ichni díkymoc za přivítání a irone jestli mů?u radit..jdi do nich! Vypadají fakt ú?asně. Hodně dělá to ?pičatý zakončení paprsků po obvodu..prostě pecka!
..jo, a je?tě něco. Zadní bubny (ačkoliv mám je?tě vět?í ne? ty) skoro nejsou přes kola vidět. Proto?e se za ně tro?ku "stydím" beru to jako velké +