Grandepunto - uka?te ta svoje
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Takové jednoduché polepy (ty pruhy) Vám udělají podle předlohy v ka?dé reklamce a bude to jistě levněj?í ne? nějaké originály.
P.S. 1) Řekl bych, ?e na tom oran?ovém GP-čku to jistě také nemá originály
P.S. 2) Pozor na ty, kteří by Abarthy na obyčejném GP-čku nesnesli
P.S. 1) Řekl bych, ?e na tom oran?ovém GP-čku to jistě také nemá originály

P.S. 2) Pozor na ty, kteří by Abarthy na obyčejném GP-čku nesnesli

Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Tak si to představte i s tou střechou.
Já měl jen zbytek, tak jsem to jen tak nějak dal na kapotu, aby jste si mohli udělat obrázek, jak to bude vypadat. A? to tam budu dávat na "vostro", tak to bude i přes tu střechu a 5. dveře.
Mě by spí? zajímal nějaký komentář, jestli se to líbí nebo ne. ?e není udělaná střecha to vím.

Mě by spí? zajímal nějaký komentář, jestli se to líbí nebo ne. ?e není udělaná střecha to vím.
Abych vyjádřil své pravé přesvědčení, mě osobně se ty pruhy vůbec nelíbí ( a navíc by se mnou man?elka pěkně vyběhlaColin píše:Mě by spí? zajímal nějaký komentář, jestli se to líbí nebo ne. ?e není udělaná střecha to vím.

Nejsem zastáncem vůbec ?ádných takovýchto "rychlých" pruhů. Nelíbí se mi ani pruhy na spodní části dveří u GP Abarth (i kdy? se jedná o tradici). Navíc mi na autech vadí kombinace metalizované a obyčejné (pastelové) barvy - viz. bílé střechy u nových Fábií.
Abych udělal závěr - já osobně bych si to na GP-čko nedal.
Vím, ?e jsem Tě Coline moc nepotě?il a jsem moc zvědavý na dal?í reakce.
Renault Captur 130 HP
Je samozřejmé, ?e ka?dému se líbí něco jiného. Chtěl jsi názory, má? je mít. I mně se líbí, kdy? au?ák není úplná sériovka. Alespoň nebudeme mít GP-čka v?ichni úplně stejná.Colin píše:Njn, co se dá dělat. Mě to přijde zajímavý a proto si to tam dám, aspoň se budeme li?itTřeba to taky časem sundám, uvidíme.
btw: neboj Du?ane, já si z toho nic nedělám, mě se to prostě líbí. Nevím, kolik tobě a Pepovi je, ale co jsem se ptal, tak se to líbí spí? mlad?ím a star?ím tolik ne.

Částečně Ti vy?lo i to s tím věkem, alespoň u mě (45).
Renault Captur 130 HP
PředstavenoColin píše:Tak si to představte i s tou střechou.Já měl jen zbytek, tak jsem to jen tak nějak dal na kapotu, aby jste si mohli udělat obrázek, jak to bude vypadat. A? to tam budu dávat na "vostro", tak to bude i přes tu střechu a 5. dveře.

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Kdyz jsem kupoval puntu, tak tam stal predvadeci GP s trikolorou, nevypadalo to spatne (jenom nevim, jestli by se mi libilo jezdit s italskou trikolorou
).
Pro predstavu to bylo tohle auto - http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6267713
ted je na prodej

Pro predstavu to bylo tohle auto - http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6267713
ted je na prodej

GP Dynamic 5D 1.4 77k dualogic, 16", skydome, navi, rear-cam
Ex: Alfa Romeo Giulietta, 1.4 Multiair 170k, 17"
Ex: Fiat Bravo II Dynamic, 1.4 16V 90k, spiritual ivory, 17", navi, rear-cam
Ex: GP Fresh 3D 1.2 65k, cerna crossover, 16"
Ex: Alfa Romeo Giulietta, 1.4 Multiair 170k, 17"
Ex: Fiat Bravo II Dynamic, 1.4 16V 90k, spiritual ivory, 17", navi, rear-cam
Ex: GP Fresh 3D 1.2 65k, cerna crossover, 16"