excaliber píše:Jarou?, neviem kde je problem, ale asi nikomu inemu okrem teba sa tu neda regulovat hlasitost TA. Zajtra by som sa mal ist pozriet na f. 500-ku, tak ak nezabudnem spytam sa v servise.
Dej pak vědět, já to zeslabení je?tě nezkou?el. Vůbec mě nepřekvapí, ?e o tom nebudou nic vědět.
Ale pětistovku jsem si prohlédl dnes u nás na parkovi?ti před Hypernovou. Byla červená s bílým pruhem přes boky vzadu přecházejícími do ?achovnice a se stříbrnými zrcátky.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Niekedy hraje cd tyzden pekne a potom sa rozhodne zastrajkovat, zasekne sa cdcko a hotovo. Aj dva dni ho newiem z mechaniky dostat.
Mam taky radio na mp3 + subvoofer a zadny problem jsem s nim nemel. A to jsou nektera starsi palena ceda pekne doskrabana. Stejne tak s dopravnim zpravodajstvim apod... Pokud byl nejaky problem s radiem, firma to musela vyresit. U nas staci, aby zacala jenom chrastit mechanika pri jizde na kostkach a uz jsou u nas lidi od ... myslim ze to je ... Pioneera... Jeste, ze mam rok vyroby 2007, snad uz je to auto bez much a vychytane...
No skú?al som nastavi? to external volume a pri následujúcom hlásení dopravného servisu som skoro ohluchol. Ale keď som stlačil tlačidlo Mute tak hlasitos? klesla na nastavenú hodnotu External volume.
Du?an, tak?e nemám nič nové, chlapík predajca o tom probléme vie a ?e to u? aj skú?al rie?i?; servisák zrejme sa s tým zrejme e?te nestretol keď povedal, ?e sa spýta mechanikov od elektriky či sa s tým dá niečo robi?....
No nič, posledná ?anca je Jarou?.
A f.500 bola len vystavená na rampe, na prevezenie e?te musím počka?.
Zdravím v?echny, potřebuji si ujasnit následující:
v autě mám toto rádio (bez mp3)
v manuálu, který jsem dostal při koupi auta je tento obrázek
Jak jste na tom, jaké máte v autě rádio? Jako já, nebo to z manuálu? Nebo máte jiný manuál?
Díky tomu neumím nastavit hlasitost TA, mů?ete mi někdo poradit jak na to, u? jste to asi někdo psal, ale nemohu to nějak najít. Samozřejmě se mi jedná o ten model co mám v autě, ne ten z obrázku v manuálu .
Mám taky 2 návody Český k rádiu, které jsem neviděl v ?ádném GP a potom německý, který přesně odpovídá rádiu co mám a je na obrázku č.1, s tím, ?e čte MP3 formát.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Ahojte, mam problem s neoriginalnym radiom. Uz druhykrat v priebeho 3-4 mesiacov sa jednoducho vynulovali vsetky prednastavene stanice Tak isto ako ked som v PunteI odpojil baterku. Neviem ci je chyba v radiu alebo v elektrike auta. Nestalo sa to nikomu, budem happy za kazdy nazor. Robi to absolutne nahodne, o to je to horsie. Radio je Sony CDX-GT210.
PS: Ak sa to tu uz riesilo sa ospravedlnujem, nenasiel som
tych co mame neoriginalne radio nas tu asi vela nebude.. ja mam Pioneer DEH-2800MP, a ako pises, stanice sa mi vynulovali len ked v servise na dlhsi cas odpojili baterku (mozno aj vymontovali radio), pri kratkodobom odpojeni baterky, cca 10s si radio stanice zapamata a to ze by sa to stalo len tak same od seba sa mi este nestalo